Lifestyle

Koja 2 znaka čeka izazovan početak godine? Pavel Globa ima odgovor!…

Pavel Globa, poznati ruski astrolog s gotovo 40 godina iskustva, privlači pažnju svojim preciznim astrološkim prognozama.

Prema njegovim najnovijim prognozama za januar 2024. godine, dva znaka Zodijaka će se suočiti s posebno teškim i izazovnim trenucima. Na samom početku nove godine, činiće im se da dodiruju samo dno i da su suočeni s beznadnom situacijom.

Ovaj put, Globa nam donosi horoskop za Ovna i Ribe, najavljujući da ovim znakovima predstoji izazovan mesec bez obilja sreće.

Ovan

U januaru, Ovnovi bi trebali biti oprezni zbog ogovaranja i širenja lažnih glasina, što može dovesti do neugodnih situacija. Zlobni komentari mogu narušiti vašu reputaciju, što može rezultirati poslovnim problemima, gubitkom važnog projekta i sukobima s porodicom i voljenima.

Laži će najverovatnije dolaziti od osobe koja oseća zavist i dugo je ljubomorna na vas. Takođe, u januaru možete imati izazove u realizaciji zamisli koje ste smatrali jednostavnim.

Ribe

Ribe su umorne od problema, a ako se istovremeno bavite lošim navikama i samodestrukcijom, to će doći do vrhunca u januaru. Povratak na pravi put i uspostavljanje kontrole nad životom može biti teško.

Globa savetuje da potražite podršku od bližnjih i da ne gubite vreme na samosažaljenje, jer odlaganje može pogoršati situaciju. Prisjetite se svoje snage i činjenice da možete pronaći izlaz iz bilo koje krizne situacije, kako za sebe, tako i za druge.

Izvor:luftika.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button