Lifestyle

Nikada nećete biti umorni od ljubavi – Umorićete se od života u laži….

Žena se nikada ne umara od sanjarenja, odgajanja nade, od vjerovanja, ali joj lako dosadi življenje u lažima.

Nijedan muškarac ne može procijeniti žensku ljubav, strpljenje i nadu, kao što nitko ne može razumjeti žensku bol. Ona ne napušta iz ponosa, ne odlazi da bi pokazala da je sposobna otići; ona odlazi jer je povrijeđuje kukavičluk. Da li se sjećate kada vam je molila da ne lažete? Možda da, možda ne?

Sada ne traži odgovore kao nekad. Dosta joj je razotkrivanja tvojih laži koje si branio cijelim svojim bićem. Stavila je svu svoju ljubav pred tebe, čovjeka koji ju je lagao i koji ju je povrijedio kao nitko do sada. Nema većeg grijeha nego povrijediti ženu i nanijeti joj bol i tugu.

Žena je simbol žrtve, ali i pobjede. Žena vam može biti najveći poklon ili najveće prokletstvo. Ti si taj koji bira šta od toga ćeš probuditi u njoj. Laž nije ništa novo za ženu, ali zapamti da će ona uvijek znati kada joj lažeš, žene to osjete i vide u vašim očima.

Znaće, ali će svejedno ostati i daće ti priliku da joj kažeš istinu. Daće ti koliko god je prilika potrebno da se iskupiš, ali kada jednom odluči da je dosta, dosta je. Kada se jednom umori od laži, više ne postoji način da je zadržiš pored sebe. ,

Žena će te voljeti neograničeno i bezuvjetno, čak i ako umjesto meda na njezinim usnama tiho spava pelin, ali kada se umori od života u laži, ona će otići. Otići će bez okretanja u novi život i novu potragu za muškarcem koji će je voljeti onako kako ona zaslužuje, a koji neće graditi njihov odnos na lažima i obmanama.

Izvor:infopult.info

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button