Lifestyle

ASTRO UTORAK: Vage ovo je odličan trenutak za komunikaciju s partnerima, Lavovi nemoj biti nervozan, postoje i lakši načini da se situacija riješi…

Kome drugi dan 2024. godine donosi tenziju na poslu, a ko još uvijek uživa u prazničnoj atmosferi sa porodicom i prijateljima?

OVAN

Nadam se da ćeš uspjeti završiti obaveze, jer si napravio dobar plan dnevnih aktivnosti, ali budi siguran da te čekaju distrakcije i da ćeš morati žuriti i prilagođavati se u hodu. Jedna osoba pozitivno reaguje na tvoje udvaranje, aktiviraj se.

BIK

Dosta si smiren u kontaktu s osobama koje su ti poslovno bitne, iako bi u nekim trenucima “iskočio iz kože” zbog sporosti kojom se odvijaju tvoji planovi. Povremena napetost, ali uspijevaš održati dobar balans. Flertovanje preko posla.

BLIZANCI

U poslovnom segmentu neophodno je biti fokusiran i usredotočen, te čuti što se od tebe zahtijeva. Misli ti lutaju, pa je moguće napraviti i grešku ili propust. Danas daješ prioritet svojim prijateljima i društvu, voljena osoba ide u drugi plan.

RAK

Pokušavaš biti racionalan i praktičan, ali ti to teško polazi za rukom. U ovom trenutku si suviše emotivan i promjenjivog raspoloženja te lako upijaš energiju okoline. Mogući su sukobi s nadređenima. Nedovoljna komunikacija s voljenom osobom.

LAV

Nije ti drago što netko pokušava zauzeti tvoje mjesto u jednom poslovnom projektu. Sebe smatraš liderom i osobom koja najbolje poznaje materiju. Nemoj biti nervozan, postoje i lakši načini da se situacija riješi. Dobar odnos s voljenom osobom.

DJEVICA

Pravi je trenutak da zatražiš da ti netko uzvrati uslugu. Nema potrebe da se ustručavaš i premišljaš. Pokušavaš ostvariti dobru komunikaciju s voljenom osobom, ali si dosta nervozan i to povremeno prenosiš u odnos.

VAGA

Savladaj unutarnje neraspoloženje; usmjeri energiju koju danas imaš prema bitnim poslovnim pitanjima. Ovo je odličan trenutak za komunikaciju s partnerima; ubjedljiv si i pun samopouzdanja. Neko te promatra, a ti to primjećuješ.

ŠKORPIJA

Želiš iskočiti iz kože od nervoze jer neki ljudi odugovlače i kasne s obavezama prema tebi. Ne dopusti da te ovo raspoloženje “uvuče” jer možeš prenijeti nervozu i u svoje emotivne odnose. Ne besni, tvoja voljena osoba nije kriva…

STRIJELAC

Okupiran si razmišljanjem o tome kako popraviti dogovor ili poslovnu suradnju. Tvoje su ideje odlične, ali možda još nije pravi trenutak da ih izložiš. Potrebno je biti otvoreniji u komunikaciji s voljenom osobom; ona ne može čitati tvoje misli.

JARAC

Bitno ti je da započneš pregovore ili dogovore s osobama s kojima želiš ostvariti jaču suradnju. Ovo je odlično vrijeme za aktivaciju; nema razloga za bojazan i strahove. S partnerom su situacije malo napete, ali lako dolaziš do rješenja.

VODOLIJA

S velikim nestrpljenjem očekuješ vijesti ili informacije i možeš biti razočaran ako to ne bude ono što si ti priželjkivao. Potisni razočaranje; ima još prilika. Pomalo si psihički iscrpljen i možda nećeš moći biti dovoljno aktivan i raspoložen pri susretu s partnerom.

RIBE

Vrijeme je da se više aktiviraš oko jedne poslovne suradnje. Potrebno je ugovoriti dodatne uvjete ili se potruditi ubaciti nešto što je tebi bitno kao uvjet. Nažalost, rezultati će biti promjenljivi, pa nemoj očekivati previše. Učini ono što je do tebe.

Izvor:prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button