Lifestyle

ASTRO SREDA: Jarčevi imate osećaj da će vam “puknuti film” ako nekim kolegama ne izrazite svoje mišljenje., Blizanci osećate da ulažete više nego što dobijate u odnosu s voljenom osobom…

Otkrijte Šta Zvezde Donose U Sredu!

OVAN

Neočekivana dešavanja u poslovnom segmentu sigurno nisu bila deo vašeg plana. Situacije se menjaju brzo, ali uspevate održati kontrolu. Vaš partner možda ne poštuje neke dogovore, ali u ovom trenutku spremni ste preći preko toga.

BIK

Danas ćete dobiti informacije koje mogu značajno promeniti vaš pristup poslovnim aktivnostima. Pazite da ne iznosite prebrze zaključke kako partneri ili saradnici ne bi imali zamerke. Uprkos izazovima, uspevate pronaći vreme za voljenu osobu.

BLIZANCI

Ako se previše opterećujete tuđim rečima, mogli biste propustiti završetak važne poslovne obaveze. Fokusirajte se na ono što je stvarno bitno. Osećate da ulažete više nego što dobijate u odnosu s voljenom osobom, što izaziva rastuće nezadovoljstvo.

RAK

Danas posvećujete premalo pažnje obavezama koje su nužne za vaš napredak. Emotivno ste disperzivni, fokusirani više na osećaje nego na stvarnost. Partnerova izjava može vas iznenaditi, pa sada pažljivo analizirate njene reči.

LAV

Očekuje vas veliki energetski podsticaj danas, te je važno da se posvetite završavanju obaveza. Nemojte izmišljati razloge za odlaganje i izbegavajte sukobe s kolegama. Emotivni partner može predstavljati izazov u nekim situacijama. Trenutno zadržavate svoje misli, ali dokle će trajati – ostaje pitanje.

DEVICA

Ne budite isključivi u komunikaciji danas, već se fokusirajte na zajedničke interese tokom pregovora. Razumevanje je ključ pregovora, gde oba partnera trebaju popustiti. Ako prebacujete partneru za neke stvari koje i sami radite, preispitajte svoju objektivnost.

VAGA

Neko vas doslovno prati, trudeći se da vas ubedi da prihvatite poslovnu ponudu. Preporučljivo je da pažljivo razmotrite sve što se dešava. Postoji velika žudnja prema voljenoj osobi, ali nedostaje vam vremena da ostvarite sve svoje planove.

ŠKORPIJA

Očekujete da se neki poslovni problemi reše sami od sebe, i možda je najbolje ne previše se mešati. Dopustite da stvari idu svojim tokom, što će vam smanjiti stres. Nemojte prećutkivati neke stvari voljenoj osobi i izbegavajte uvređenost.

STRELAC

Osećate snažnu potrebu da rešite poslovne situacije, ali nailazite na otpor od strane kolega ili saradnika. Smanjite nerviranje, kako ne biste preneli negativna osećanja i na svoje emotivne odnose.

JARAC

Imate osećaj da će vam “puknuti film” ako nekim kolegama ne izrazite svoje mišljenje. Ako je moguće, zadržite to za sebe kako ne biste narušili odnose. Emotivni partner je u odličnom raspoloženju i preplavljuje vas ljubavlju.

VODOLIJA

Čini se da ste danas okruženi ljudima koji ne paze šta pričaju. Ako su u pitanju kancelarijska ogovaranja, distancirajte se od toga. Voljena osoba može biti naporna svojim konstantnim primedbama, a vi smatrate da preteruje.

RIBE

Bilo bi korisno da revidirate neke svoje stavove. Ako se tvrdoglavo držite dosadašnjeg pristupa, možete izazvati nesuglasice sa saradnikom ili propustiti dobru poslovnu priliku. Sa voljenom osobom imate dobar odnos, a mirni trenuci su pred vama.

Izvor:prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button