Zanimljivosti

Šta Zrele Žene Traže od Muškarca – Cijenite ih onakve kakve jesu, jer se radi vas neće mijenjati…

Veza s zrelom ženom nije prikladna za svakog muškarca. Takav partner mora pokazati nježnost, razboritost i inteligenciju.

1.Izbjegavajte usporedbe s mlađim ženama. Čak i kad zrela žena izgleda sjajno za svoje godine, izbjegavajte usporedbe s mlađim ženama.

Takve usporedbe sugeriraju da su mlađe i zrele žene dvije odvojene kategorije koje se uspoređuju, stvarajući dojam da se analiziraju njihove razlike.

Žene cijene muškarce koji mogu istinski cijeniti ljepotu zrele žene, čak i kada su vidljivi znakovi starenja na njenom licu. Bore i pjege nisu sinonim za nedostatak ljepote.

2.Traže romantiku. Mnogi bi pomislili da su nježnost i romantika rezervirane za tinejdžere. To nije istina.

I zrele osobe uživaju u romantičnim noćima, slatkim poljupcima i utješnim zagrljajima. Starost žene ne znači da ne želi pažljivo i nježno postupanje.

3.Nisu zainteresirane za igre. Zrela žena neće se prilagođavati nikome, pa ni svom partneru. Želi biti prihvaćena onakvom kakva jest. Prošlost je već dovoljno vremena potrošila na igre, a sada teži samo istinskim vezama.

4.Srce zrele žene osvaja samo poseban muškarac, jer ona žudi za pravom, kvalitetnom vezom u kojoj prevladava harmonija.

Trebao bi usklađivati svoju frekvenciju s njom, pokazivati sposobnost racionalnog suočavanja sa svim izazovima u vezi.

5.Biti spreman živjeti život odraslog čovjeka podrazumijeva da ne provodi neograničeno vrijeme po klubovima kao da ima 19 godina, da ne okreće glavu za drugim ženama kao tinejdžer, već jednostavno da se ponaša prikladno svojim godinama.

Izvor:pult24.info

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button