Menu Close

ASTRO PETAK: Jarčevi danas pokušajte unijeti pozitivno raspoloženje u svoje poslovno okruženje,Lavovi partner smatra da previše pričate….

Evo što vam astrološki znakovi poručuju prvog petka u godini!

OVAN

Danas se stvari u poslovnom segmentu polako slažu na svoje mjesto, te ćete uspjeti riješiti ili umanjiti napete situacije iz prethodnog razdoblja. Sada je idealno vrijeme da postavite pitanja u svojim emotivnim odnosima, nema razloga za čekanje ili oklijevanje.

BIK

Imate priliku da brzo i lako riješite probleme u poslovnom segmentu, ali će biti potrebno smanjiti tvrdoglavost i pristati na neke uvjete. Vaša inicijativa može značajno pokrenuti situaciju s osobom koja vam se sviđa. Angažirajte se odmah u jutarnjim satima.

BLIZANCI

Nudi vam se usluga koja bi vam značajno pomogla u rješavanju problema u poslovnom segmentu, no niste sigurni trebate li prihvatiti ili ne. Nemojte previše razmišljati, jer ponuda neće trajati vječno. Imate bolje raspoloženje u odnosu s voljenom osobom, širite pozitivnu energiju.

RAK

Shvaćate da je došlo vrijeme da se drugačije postavite prema problemima i ljudima u poslovnom okruženju. Neko od vas očekuje da preuzmete dio njegovih obaveza, ali možete to izbjeći. Emotivno ste podignuti, poboljšavate odnos s partnerom.

LAV

Vaše pretjerivanje u nekim situacijama je očito, ali također je jasno da možete postići mnogo više od očekivanog tokom današnjeg dana. Partner smatra da previše pričate, a premalo radite na poboljšanju vašeg odnosa.

DEVICA

U prvom dijelu dana možda nećete znati gdje udarate od obveza koje su vas zaposlile sa svih strana. Samo ostanite mirni i rješavajte jedno po jedno. Drugi dio dana donosi poboljšanje, a tada ćete imati dovoljno pozitivne energije za susret s voljenom osobom.

VAGA

Možda očekujete previše od određenih ljudi, pa nije iznenađenje što se ponekad razočarate. Data obećanja teško će biti u potpunosti ispunjena, ili će biti samo djelimično ostvarena. Pređite preko toga, nema potrebe da se nervirate. Još uvijek nosite neke sumnje kada je u pitanju voljena osoba…

ŠKORPIJA

Iako ste još uvijek prilično uznemireni zbog događaja iz prethodnog dana, primjećujete da se situacija polako smiruje i stabilizuje. Nemojte se nervirati, opterećujući se nečim što ne možete promijeniti. Napetost u komunikaciji s voljenom osobom još uvijek postoji…

STRELAC

Još uvijek imate neke nedoumice i brinete o potezima suradnika, ali trudit ćete se potisnuti to i posvetiti se svojim obavezama. Partner trenutno nastoji uvjeriti vas u svoju ljubav i vjernost, ali vi i dalje sumnjate i osjećate se nesigurno.

JARAC

Situacija iz prethodnog dana još uvijek utječe na vas, ali stvari idu prema smirivanju. Kolege se povlače, jer ne žele doživjeti istu situaciju kao jučer. Danas pokušajte unijeti pozitivno raspoloženje u svoje poslovno okruženje, ali i u kontakt sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Neki privatni problemi usporavaju vas u obavljanju vaših svakodnevnih poslovnih obveza, ali trudite se da to ne utječe na kvalitetu vašeg rada. Malo ste sporiji nego inače, pa ćete vjerojatno završavati stvari u posljednjem trenutku. Odlično ste raspoloženi i imate dobar kontakt sa voljenom osobom.

RIBE

Osjećate se bez snage i energije, kao “izduvan balon”, pa ćete odraditi svoje poslovne obaveze nadajući se da oni oko vas neće primijetiti da vam nije do ničega. Neki izgovori voljene osobe još uvijek odjekuju u vašim ušima, i teško se nosite s trenutnom situacijom.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *