Zanimljivosti

Tumačenje Signala: Ljubaznost ili Flert, Kako Razumeti Njegove Namere?…

Zavođenje za mnoge muškarce predstavlja pravo umeće, stoga često smišljaju različite strategije kako bi osvojili srce dame koja ih privlači.

Žene često izražavaju sumnju kada je riječ o muškarcima i njihovom flertu. I to je tačno, ponekad je zaista teško protumačiti muške signale i sa sigurnošću reći: “Da, sviđam mu se”. Međutim, postoji nekoliko znakova koje biste trebali prepoznati kako ih ne biste otpisali kao običnu kurtoaziju.

Stalno vam se smješka

Prvi znak njegove zainteresovanosti jeste smješkanje. Ako primijetite da muškarac povremeno baci pogled u vašem pravcu i uz to se slatko smješka, to bi mogao biti signal da želi ostvariti kontakt s vama i približiti vam se.

Slučajno vas dodiruje

Drugi znak je slučajni dodir. Neverbalna komunikacija tijela često govori više od riječi. Ako vas tokom razgovora često dodiruje, postoji mogućnost da je zaljubljen u vas. Čak i kada vam se ti dodiri čine refleksnim i manje značajnim, upravo oni ukazuju na to da postoji privlačnost.

Uvijek je tu

Treći znak je da će muškarac koji flertuje s vama uvijek naći izgovor i način da bude u vašoj blizini. Ako nije u mogućnosti fizički biti pored vas, vaš telefon će biti aktivan od stalnih poziva i poruka.

Izvor: 24sedam.rs/K. B.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button