Lifestyle

ASTRO SUBOTA: Device u novim poznanstvima delujete pomalo nesigurno i teško se otvarate, Ovnovi vaša situacija u poslovnom okruženju snažno utiče na vas….

OVAN

Vaša situacija u poslovnom okruženju snažno utiče na vas. Pre nego što stupite u akciju, razmislite i nemojte prenositi nervozu na ljude s kojima radite. Vaša velika “strast” i žudnja proizlaze iz potrebe za ljubavlju, što može iznenaditi vašu voljenu osobu svojom pojačanom inicijativom.

BIK

Intenzivne aktivnosti u poslovnom segmentu opterećuju vas brojnim obavezama, a postoji mogućnost da zaboravite na važan dogovor. Opustite se malo u društvu drugih ljudi i pokažite lepšu stranu svoje ličnosti. Radujte se unapred, jer pripremate iznenađenje za voljenu osobu.

BLIZANCI

Mnogo toga u poslovnom segmentu odvlači vašu pažnju, što može otežati fokusiranje na obaveze. Pokušajte da postavite prioritete kako biste izbegli propuštanje nečega važnog. Sada je moguće ostvariti jaču komunikaciju sa simpatijom, ali je važna vaša inicijativa.

RAK

Vaše raspoloženje je promenljivo, a suočavate se s nekim neugodnim obavezama koje morate završiti. Nemojte tražiti izgovore, već se posvetite obavezama kako ne biste imali dodatni teret. U odnosu s emotivnim partnerom iskazujete veliku količinu ljubavi i privrženosti.

LAV

Prema drugima pokazujete snagu ličnosti, ali u suštini, suočavate se s vlastitim preispitivanjima, strahovima i dvojbama. Nemojte oklevati u komunikaciji sa saradnicima, jer možete postići zadovoljavajući dogovor. Osećate da vas osoba koja vam se dopada provocira.

DEVICA

Zakočili ste se u vezi sa bitnim obavezama koje treba obaviti, što može rezultirati kritikama od strane kolega ili saradnika. Preduzmite korake i obavite ono što je neophodno. U novim poznanstvima delujete pomalo nesigurno i teško se otvarate.

VAGA

Danas je važno da pokažete veću inicijativu u poslovnom segmentu. Nemojte odugovlačiti niti se uzdržavati u određenim situacijama. Voljena osoba očekuje od vas da ispunite obećanje koje ste joj dali. Ako ste obećali više nego što možete ispuniti, nemojte kriviti druge.

ŠKORPIJA

Prilazite poslovnim saradnicima s oprezom, skrivajući svoje pravo mišljenje. Možda delujete proračunato, ali trenutno je to potrebno kako biste postigli svoje ciljeve. Planirate iznenađenje za voljenu osobu.

STRELAC

Ako vam je potrebna usluga od poslovnog saradnika, budite razumni u zahtevima – ne tražite više nego što je druga strana u mogućnosti da pruži. Budi iskren i otvoren u komunikaciji s kolegama i sa voljenom osobom. Nemojte skrivati svoje emocije.

JARAC

Želite postići dogovor, ali niste sigurni da li ste ostavili dobar utisak. Nema razloga za sumnju u sebe – rešenje je na dohvat ruke. Danas možda imate izazova u komunikaciji s voljenom osobom.

VODOLIJA

Moguće je da ćete ostvariti planirano u poslednjem trenutku, nakon prevazilaženja određenih izazova. U kontaktu sa voljenom osobom ili nekim ko vas privlači, očekujte odlično raspoloženje. Aktivirajte se kako biste postigli svoje ciljeve.

RIBE

Sada je krajnje vreme da završite jednu obavezu, iako lični prioriteti mogu odvlačiti pažnju od posla. Pravljenje dobrog plana je ključno. Postoji romantično raspoloženje i potreba za ljubavlju, ali može biti slab kontakt sa osobom koju volite.

iZVOR:PRVA.RS

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button