Menu Close

ASTRO NEDELJA: Strelčevi ponašanje partnera vam je simpatično, ali niste oduševljeni kada preteruje,Lavovi prijatelji mogu biti od pomoći danas, preporučujući vas ili posredujući u važnom pitanju…

OVAN

Održavate pravilan odnos s ljudima koje susrećete. Saradnici pokazuju razumevanje prema vašim povremenim nervozama, olakšavajući dogovore i stvaranje pozitivne radne atmosfere. Partneru bi koristilo više angažovanja u iskazivanju pažnje, razumevanja i prisutnosti.

BIK

Nedavna primedba nekoga vas je navela na razmišljanje o ispravnosti vaših poslovnih odluka. Nemojte dozvoliti sumnji da pokvari vaš dan. Pružaju vam se dobre prilike za zaradu. Intenzivna komunikacija ili čak poslovna avantura moguće su za neke.

BLIZANCI

Osećate se odlično, što će se odraziti i na vašu poslovnu produktivnost. Vaše pozitivno raspoloženje inspirisaće ljude oko vas. Očekujte neočekivan poziv za izlazak od osobe koju ste nedavno upoznali. Možda vredi razmotriti tu mogućnost…

RAK

Odlučili ste unaprediti sebe i promeniti svoj pristup prema ljudima s kojima radite. Nema više potrebe za ulaganjem truda u nešto što se čini uzaludnim. Dan je povoljan za prijatne trenutke s porodicom.

LAV

Prijatelji mogu biti od pomoći danas, preporučujući vas ili posredujući u važnom pitanju. Osećate da ćete uspeti postići ono što ste namerili, a verovatno niste u zabludi. Osećate se dobro kada ste u pokretu, pa prošetajte s voljenom osobom.

DEVICA

Bitne informacije ili dokumenti koje ste čekali konačno stižu do vas. Danas je povoljan dan za pokretanje dogovora ili potpisivanje važnih ugovora, možda čak i ugovora o zaposlenju. Više se posvetite osobi koja vam privlači pažnju, jer možete lako započeti komunikaciju.

VAGA

Poslovni kontekst je u vašu korist, a i vaše raspoloženje je sjajno. Sve se nekako slaže u vašu korist, stoga iskoristite ove trenutke. Potrudite se dogovoriti izlazak s simpatijom ili voljenom osobom, jer će provod biti izvrstan. Dan će biti ispunjen flertom.

ŠKORPIJA

Nesigurni ste kako postupiti u određenoj situaciji. Iako ste dobili “signal”, bojite se da ne napravite preuranjeni korak. Raspoloženje vam nije loše, ali ponekad nervoza preovlada. Kontrolišite svoje trenutne “bubice” kako ne biste narušili odnos s voljenom osobom.

STRELAC

Danas primenite više diplomatskog pristupa i lako ćete ublažiti ili čak potpuno izbeći neugodnu poslovnu situaciju. Ponašanje partnera vam je simpatično, ali niste oduševljeni kada preteruje. Ponekad smatrate da se ponaša infantilno i nezrelo.

JARAC

Pokušavate postići dogovor s nadređenima, ali dobijate samo obećanja bez konkretnih potvrda. Smatrate da neki od kolega nemarno pristupa obavezama. Neko pokušava uspostaviti jaču komunikaciju s vama, ali se povlačite jer niste raspoloženi za razgovor.

VODOLIJA

S nestrpljenjem očekujete susret, svestan/na da vam ta osoba može puno pomoći u poslovnom segmentu. Budite spremni na promene u planovima ili kašnjenje druge strane. Iako ste umorni, ne želite propustiti susret s voljenom osobom.

RIBE

Unatoč užurbanosti i obavezama u poslovnom segmentu, uspevate se snaći. Vaše odlično raspoloženje najviše dolazi od osobe s kojom konstantno flertujete, možda čak i od kolege.

Izvor:Prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *