Menu Close

NAREDNE SEDMICE: Ribe partner ume još uvek da varati osmeh na vaše lice kada god ste nerasploženi, Bikovi vaš trud je primetan, ali izazovi sa kolegama mogu uticati na timsku dinamiku…

OVAN

POSAO: Ova sedmica obećava znatno poboljšanje u odnosu na prethodnu. Važno je da iskoristite pozitivan trend na vašem poslovnom polju.

LJUBAV: Iako vas je partner možda malo razočarao, to je prilika da pažljivo razmislite o njegovim postupcima i sopstvenim očekivanjima.

ZDRAVLJE: Ove nedelje može doći do eventualnog mamurluka, stoga obratite pažnju na svoje zdravlje.

BIK

POSAO: Vaš trud je primetan, ali izazovi sa kolegama mogu uticati na timsku dinamiku i opšti uspeh firme. Potrebno je da pokušate uticati na njih i očuvati radnu harmoniju.

LJUBAV: Osećate se raspoloženo, srećno i zaljubljeno. Ovo pozitivno emotivno stanje trebalo bi vam dati dodatnu motivaciju za rad i postizanje ciljeva. Nastavite u istom tonu.

ZDRAVLJE: Sve je u redu. Održavajte dobar balans između poslovnih i ličnih obaveza kako biste očuvali svoje zdravlje.

BLIZANCI

POSAO: Osećate umor od prekomernog rada, i sada je vreme da razmislite o odmoru. Razmatranje promene posla je razumljivo, ali sačekajte pravi trenutak za takav korak.

LJUBAV: Imate posebnu osobu koja vam pruža podršku i pažnju čak i u ovim trenucima umora.

ZDRAVLJE: Osećate se iscrpljeno i nedovoljno odmorno. Važno je pronaći vreme za odmor kako biste poboljšali svoje zdravstveno stanje.

RAK

POSAO: Iako imate sjajnu ideju, suočavate se sa izazovima u njenom sprovođenju. Ponekad je važno preuzeti rizik kako biste postigli uspeh. Otvorite se novim prilikama, jer nemate šta izgubiti.

LJUBAV: U ljubavnom životu moguća je stagnacija. Razmislite o svom doprinosu i postavite sebi pitanje da li ste možda odgovorni za nedostatak promjena.

ZDRAVLJE: Vaše zdravstveno stanje je zadovoljavajuće, i osećate se dobro.

LAV

POSAO: Finansijski dobici, ali i dodatni troškovi stvaraju izazove u vašem poslovnom životu, zbog čega možda gubite pravac. Ipak, očekujte da će se sve stabilizovati do kraja sedmice.

LJUBAV: Osećate se zaljubljeno, a svjesni ste da ste najproduktivniji i inspirisani kada ste zaljubljeni. Bez obzira na to da li vam ljubav biva uzvraćena, trenutno je to dovoljno za vas.

ZDRAVLJE: Problemi sa zubima mogu uzrokovati nelagodnosti. Preporučujem posetu stomatologu kako biste riješili taj problem.

DEVICA

POSAO: Posao vas iscrpljuje i čeznete za toplinom porodičnog doma. Rad vas ove nedelje ne ispunjava kao ranije.

LJUBAV: Daleko od očiju, daleko od srca. Vi se trudite da to ne bude tako.

ZDRAVLJE: Moguća gripa.

VAGA

POSAO: Pomoć od kolege vam je potrebna i vi znate kako to da dobijete. Nemojte previše da razmišljate, jer sve vam izmakne kada previše vagate.

LJUBAV: Partner planira da vam priredi nešto izvanredno, a vi to već predosećate.

ZDRAVLJE: Više vežbajte.

ŠKORPIJA

POSAO: Januar je mesec kada se svaka sedmica čini sličnom, punom poslovnih i društvenih izazova, ali to je nešto s čime ste već navikli.

LJUBAV: Iako niste u planu smirivanja, iznenada ćete sresti osobu iz prošlosti koja vam je nekada bila veoma važna. Ovo može probuditi različite emocije i razmatranje trenutnih ljubavnih situacija.

ZDRAVLJE: Fokusiranje na detoksikaciju organizma može vam doneti koristi u smislu poboljšanja opšteg zdravlja.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ste usmereni ka pogrešnom cilju, a duboko u sebi znate da, ako ne postignete pravi cilj, to može uticati na sve ostalo. Razmislite o prilagodbi svojih profesionalnih ciljeva.

LJUBAV: U susretu s jednom osobom ponovno osećate radost i osmeh na licu, što je divan razvoj događaja. Razmislite o tome kako ta osoba može obogatiti vaš ljubavni život.

ZDRAVLJE: Poboljšajte unos vitamina kako biste podržali svoje opšte zdravlje i ojačali organizam.

JARAC

POSAO: Tvrdoglavost će vam ove sedmice doći glave. Spustite ego na zemlju i smirite se.

LJUBAV: U ljubavi vam dobro ide, kao brodu u mirnoj luci i to vam prija.

ZDRAVLJE: Moguće povrede.

VODOLIJA

POSAO: Još uvek nemate dovoljno motivacije da se pokrenete i iznesete sve idealne ideje koje imate u glavi.

LJUBAV: Zaljubljeni i sigurni u svoji izbor.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate ove nedelje.

RIBE

POSAO: Fizički rad vam ne pada toliko teško koliko preterano razmišljanje o poslovnim obavezama. Opustite se.

LJUBAV: Partner ume još uvek da varati osmeh na vaše lice kada god ste nerasploženi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *