Menu Close

Ova TRI ZNAKA ukazuju na PRELJUBU: NE ZANEMARUJTE OVE SIGNALE PARTNERA!…

Može li se preljuba predvideti? Naučnik sa Oksforda, Maken Marfi, tvrdi da tri znaka mogu uputiti na to da će vas partner prevariti.

Koji su to pokazatelji, Maken Marfi je otkrio u videu na TikToku, naglašavajući da tajnovitost, sujeta i izbegavanje razgovora sa partnerom mogu ukazati na mogućnost neverstva. Takođe, tvrdi da muškarci često varaju iz “prostog” razloga želeći više partnerki.

On smatra da su žene često emocionalno dublje uključene u veze, dok muškarci, čak i kada su zadovoljni trenutnim ljubavnim odnosom, mogu prevariti svoje partnerke. Naravno, ovo je samo njegovo mišljenje.

Evo nekoliko signala koji mogu ukazati na preljubu:

Odmeravanje drugih žena: Jasan signal koji često izaziva nezadovoljstvo kod partnerki. Istraživanje s 233 para pokazalo je 50% veći rizik od neverstva kod muškaraca koji odmeravaju atraktivne žene koje nisu njihove partnerke.

Broj bivših partnera: Iako nije preporučljivo procenjivati ljude na osnovu ovoga, studija sugeriše da osobe s više bivših partnera imaju dvostruko veći rizik od neverstva u poređenju s onima s manje od pet partnera.

Ponovljeno neverstvo: Ako je partner bio neveran u prošlosti, to može biti signal za oprez. Istraživanje je pokazalo tri puta veći rizik od neverstva kod muškaraca koji su varali u prošlim vezama u odnosu na one koji su bili verni.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *