Lifestyle

Ribe, Strelac i Vodolija će zaboraviti na sve novogodišnje rezolucije, disciplina im neće biti jača strana….

Svake godine se ista priča odvija… Nakon što smo se u decembru dobro zabavili – uživali u hrani i piću, možda smo malo zapostavili posetu teretani između obilaska štanda sa kuvanim vinom i učestvovanja u božićnim zabavama.

Dok nova godina započinje, mnogi od nas donose odluke o povratku zdravom načinu života. Neki praktikuju ‘suv januar’ i odriču se alkohola, drugi se odlučuju izbegavati meso, dok treći žele prestati pušiti ili napokon redovnije vežbati.

Dok neki horoskopski znaci godinu počinju veoma motivisani i mogu se pridržavati svojih odluka s određenom disciplinom barem prvih nekoliko nedelja, drugi odustaju već nakon prvog dana. Disciplina jednostavno nije njihova jača strana.

Ali to nije problem, jer posedujete mnoge druge izuzetne i dragocene kvalitete! Ipak, možda biste mogli da izbegnete buduće razočaranje jednostavno prestankom donošenja odluka koje već unapred znate da nećete ispuniti – posebno ako ste jedan od ova tri horoskopska znaka…

Ribe

Iako su Ribe romantične, empatične i pune razumevanja, nedostatak discipline je njihova izazovna strana. Dakle, ako ste rođeni u znaku Riba, možete slobodno odbaciti svoju listu dobronamernih odluka. Obaveze često osećate kao teret, a odgovornost nije nešto što volite.

Radije biste se osećali udobno u svom svetu snova nego radili na svom nivou fitnesa u teretani – barem ne pod pritiskom. Uglavnom, ne osećate se prijatno pod pritiskom zadatih zadataka, pa biste radije odustali od njih nego nastavili agoniju, piše Miss7.

Strelac

Kada su u pitanju spontani Strelci, njihov duh avanture prevazilazi disciplinu. Verovatno ćete samo umorno slegnuti ramenima na novogodišnje odluke. Dok će drugi raditi na rešavanju problema s disciplinom u ishrani, vi ćete radije planirati svoj sledeći odmor.

Čvrsti zadaci i procesi pokreću instinkt bekstva u vama umesto da vam pružaju osećaj sigurnosti. Zbog toga ćete se držati neke odluke i slediti je samo ako od toga imate neposredne, opipljive koristi. A za to vam nije potrebna nova godina, jer će vaš unutrašnji optimistički duh brinuti o tome.

Vodolija

Vodolija je neposlušna i ne može se vezati ni za šta, tako da verovatno nećete moći dugo da se pridržavate strogih smernica koje dolaze s mnogim novogodišnjim odlukama.

Vodolija voli nepoznato i uvek je u potrazi za novim avanturama. Ne volite obaveze i preuzimanje odgovornosti, pa ćete brzo odustati od novogodišnjih odluka, ako ih uopšte imate.

Izvor: Najzena

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button