Menu Close

Nema tog što žena ne može: Kako koristiti žensku energiju na 6 efikasnih načina …

Dobro je poznato da žene širom sveta vode bitku za svoja prava. Međutim, ponekad, dok se bore, žena zaboravi da je zapravo samo žena i da bi trebala uživati u svojoj ulozi.

Posebno u vezama, važno je da žene zadrže svoju ženstvenost kako bi odnos bio uravnotežen. Kako postići ženstvenost?

1.Nemojte pokušavati kontrolisati svog partnera – nijedna od nas ne voli biti kontrolisana, a isto važi i za muškarce u vezi. Oni ne vole naređivanje, posebno ako se prelaze granice. Ako partner ne ispuni nešto što ste želeli, umesto ljutnje, pokušajte se opustiti i uživati u ljubavi s njim. Muškarac se neće uvek ponašati onako kako vi želite.

2.Uživajte u zajedničkim trenucima – dopustite sebi da svakodnevno delite zajedničke trenutke s partnerom. Ne morate provoditi ceo dan zajedno, ali usred svakodnevnih obaveza, pronađite vremena za njega, čak i ako su to samo nekoliko minuta. Žene koje cene zajedničke trenutke i trude se da ih provedu s partnerom često su neodoljive muškarcima.

3.Izrazite svoja osećanja – nikada nemojte skrivati svoja osećanja pred muškarcem. To je osobina kukavica. Pokažite kada ste srećni, ali isto tako i kada ste tužni. Muškarac će cijeniti vašu iskrenost i uzvratiti istom merom.

4.Budite autentični – nema potrebe da se pred muškarcem predstavljate kao nešto što niste. Svi ponekad osećamo strah da nećemo biti prihvaćeni, pa se pretvaramo da smo drugačiji. Međutim, to nema smisla u dugotrajnim vezama. Muškarca privlači kada shvati da ste autentični i da volite sebe takve kakvi jeste.

5.Razvijajte samopouzdanje – samopouzdanje je ključna karakteristika ženstvenosti. Nemojte se hvaliti, jer pravo samopouzdanje proizlazi iz vašeg stava, ponašanja i reči. Radite na jačanju svog samopouzdanja i ne brinite da nećete privući muškarca.

Izvor: infopult.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *