Zanimljivosti

Tri Inspirativne Ljubavne Priče koje Mogu Promeniti Vaš Život: Gestovi koji Otkrivaju Pravu Ljubav…

Uvek nas dirnu filmske ljubavne priče koje su neustrašive, jer nam prikazuju šta znači iskrena i duboka ljubav. Titanik, Beležnica i mnoga druga ostvarenja zauzimaju posebno mesto u našim srcima. Ali, šta se dešava u običnom i svakodnevnom svetu?

Da li postoje ljubavi poput onih iz filmova u stvarnom životu? Neki primeri pokazuju da svakako postoje, ali ti ljudi tiho koračaju svakodnevno pored nas, ne želeći se istaći, već težeći ka skromnom životu. Evo tri istinite ljubavne priče koje će vam promeniti perspektivu na život.

Džulijan Hanson i Max Alegreti

Pre dve i po godine, Džulijani Hanson je dijagnostikovan rak dojke 2. stadijuma. Znajući da je pred njom teška bitka, ponudila je svom dečku, Maksu Alegretiju raskid kako je ne bi gledao u takvom stanju. Ali Max nije pokleknuo, već je ostao pored nje tokom sve vreme.” Govore vam koliko se razbolite tokom lečenja, ali niko vas zaista ne može pripremiti za bilo šta od ovoga”, napisala je Džulijet u svom tekstu.

“On se svakodnevno brinuo o meni i podsećao me koliko sam lepa.”Poslednjeg dana hemoterapije, Max je tačno znao kako želi da proslavi: tako što je ju je pitao da se uda za njega. “Nisam to očekivala”, rekla je za Good Morning America. „To je bio krajnji maksimum, veridba mi je donela svetlo na kraju tunela.“

Bob Harvi i Anet Adkins

Bob Harvi prvi put je sreo Anet Adkins tokom studija 1955. godine i odmah je bio očaran njome. “Nisam mogao da sklonim pogled s nje”, rekao je Harvi za New York Times. “Imala je kestenjastu kosu i izuzetno lepo lice, a njeni oči su bile izuzetne.” Nakon srednje škole, svako je krenuo svojim putem, izgubili su kontakt i kasnije se venčali sa drugim ljudima.

Ipak, Harvi nikada nije zaboravio Anet. Kada mu je supruga preminula 2017. godine, potražio je Adkins na Google-u i saznao da je i ona postala udovica. Poslao joj je karticu sa svojim brojem telefona, i nakon nekoliko razgovora, Harvi je prešao 500 milja kako bi je posetio. “Doneo sam joj cveće, a zatim sam joj obuhvatio lice i rekao: ‘Sviđalo ti se to ili ne, poljubiću te'”, seća se on. Na jesen su se venčali u stilu 50-ih i plesali uz Johnny Mathis, baš kao što su to radili na maturskoj večeri pre 63 godine.

Liz i Skot Šusmit

Većina kontrolnih lista za planiranje venčanja uključuje odabir haljine, pronalaženje mesta i rezervaciju fotografa. Umesto tradicionalne šetnje, mlada iz Australije iznenadila je svog muža, koji je gluv, tako što je napisala reči hit pesme Kristine Peri „Hiljadu godina” dok je hodala ka njemu. „Svaki put kada sam to vežbala do savršenstva“, rekla je za Inside Edition. „Ali kada sam se susrela sa Skotom, osećala sam se kao da smo ostali sami, nas dvoje jedini na svetu.“

Izvor: Sensa

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button