Zanimljivosti

Žene praktikuju OVAKVE NEOBIČNE NAVIKE koje muškarce ostavljaju bez reči!…

Postoje fascinantne stvari koje žene često praktikuju, ponekad svesno, a ponekad nesvesno, a koje se jednostavno dopadaju muškarcima. Bez obzira jesmo li svesne ovih postupaka ili ne, muškarci ih vole i često ih doživljavaju kao našu jedinstvenu “čudnu” stranu, koja je istovremeno slatka i neobična, a ne deo svakodnevnog repertoara ponašanja.

Kada pokažemo strah

Muškarce fascinira naša reakcija kada se uplašimo, posebno kad su u pitanju sitnice poput insekata ili nekih neugodnosti poput grmljavine. Zanimljivo im je što, iako smo inače snažne prema mnogim stvarima u životu, male stvari nas mogu preplašiti. U takvim trenucima, oni vole biti naši zaštitnici, spremni da nas brane, čak i od malog pauka.

Kada pokažemo svoju jaču stranu

Iako smo obično ljubazne i slatke žene, muškarce uzbudi kada pokažemo svoju odlučnu i samopouzdanu stranu. Iako smo retko skloni gubljenju raspoloženja, kada se to desi, a mi eksplodiramo od energije, privlačimo njihovu pažnju svojom snažnom prisutnošću.

Način spavanja

Kada uhvati muškarca da nas posmatra dok spavamo, to im izmami osmeh na lice. Bez obzira na to da li mirno spavamo ili pravimo smešne grimase, to ih fascinira i čini nas simpatičnima u njihovim očima. Čak i ako imamo čudne navike tokom sna, ako nas vole, nasmijaće se i ceniti našu autentičnost.

Način na koji se mazimo

Muškarci obožavaju kada se šćućurimo uz njih kada nam je hladno ili kada samo želimo da se mazimo sa njima. Nebitno je kada i gde, važno je da se on oseća zaštitnički i da želi da vas zagrli i prisloni na njegove grudi.

Kada ne želimo da priznamo da nismo u pravu

Kao i svaka žena – mi smo uvek u pravu! Pa čak i kad nismo, ali on to dobro zna. U stanju su da pokrenu raspravu samo da bi videlu tu „vatrenu“ ženu koja izbija iz nas i onda da nas puste kao pobednike, pa čak i da se izvine na kraju. Njima je naša upornost i tvrdoglavost kada se „branimo“.

Neobične svakodnevne navike

Svaka neobična rutina ili navika koju imamo, a mi je ne smatramo čudnom, fascinira muškarce. Bilo da je reč o načinu pijenja jutarnje kafe, oblačenju ili držanju olovke dok pišemo, oni primećuju i dive se tim sitnicama koje čine deo naše jedinstvenosti.

Konačan rezultat dugog sređivanja

Iako muškarci možda nisu oduševljeni čekanjem dok se spremamo, konačan rezultat – naš izgled nakon pažljivog sređivanja, uvek ih ostavlja bez daha. Unatoč strpljenju koje moraju imati dok čekaju, ne mogu skinuti pogled s nas kad izađemo iz kupatila, a mi imamo sve potrebne „leptiriće“ u stomaku tokom izlaska.

Izvor: Ženski magazin

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button