Zanimljivosti

Pet pravila koja NEMORATE POŠTOVATI na početku veze!…

Već ste čuli za sva ta pravila o tome što biste trebali, a što ne biste trebali raditi na početku veze. Međutim, sva ta pravila često oduzimaju gotovo svu zabavu, zar ne? Iako postoje određena pravila koja stvarno ne biste trebali kršiti, postoje i ona koja možete, a da ne snosite ozbiljne posledice. Evo pet pravila koja zaista vrijedi prekršiti.

Otkazivati planove u cilju da vas doživi kao neosvojivu

Gluma neosvojive devojke može da iznervira vašeg muškarca. On se neće mučiti sa vama ukoliko uvidi da niste zainteresovani. Naravno, ponekad ćete jednostavno biti preplavljeni obavezama, te zaista nećete biti u mogućnosti da odete na sastanak. Ali, ako imate pregršt slobodnog vremena i želite da se vidite sa njim, ništa vas ne sprečava da kažete “da” izlasku koji je ponudio.

Očekivati da uvek bude spreman

Da li vi očekujete od njega da uvek kod sebe ima kondom? Velike su šanse da neće biti tako. To se može desiti jer on ne želi da mislite da on od vas očekuje ljubav, ili zato što je jednostavno zaboravio da ih ponese. Za promenu, vi budite pripremljene ukoliko se nadate uzbudljivoj noći sa njim.

Ignorisanje pravila o čekanju određenog broja sastanaka pre nego što spavate zajedno

Sigurno ste čuli za pravilo o trećem sastanku koje sugeriše da je to vreme kada možete opustiti kočnice i preći na intimniji nivo. Međutim, neka pravila čak idu toliko daleko da sugeriraju da ne biste trebali ni poljubiti partnera na prvom sastanku. Važno je shvatiti da nema univerzalnog pravila koje određuje kada je pravo vreme za intimnost. Slušajte svoje instinkte i delujte kada se osećate spremnim, bez obzira na broj sastanaka.

Igranje igre “čekanja” prilikom odgovaranja na poruke

Postoji pravilo koje sugeriše da biste trebali čekati određeno vreme pre nego što odgovorite na poruku, ali nema potrebe mučiti se prateći ovo pravilo. Ako želite odgovoriti odmah, učinite to. Naravno, ako trenutno niste dostupni, odgovorite kad budete slobodni. Ne opterećujte se nepotrebnim pravilima i živite život prema vlastitim uslovima.

Očekivanje da partner pokriva sve troškove

Ako partner nije multi-milioner, realnost je da možda nema dovoljno sredstava da pokriva sve troškove. Bilo bi fer da i vi ponekad preuzmete deo troškova. Ponudite mu izlazak ili jelo u restoranu, podelite troškove ili mu jasno stavite do znanja da želite da date svoj doprinos. Ravnopravnost u vezi znači i deljenje odgovornosti, uključujući i finansijske aspekte.

Izvor: Ženski magazin

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button