Menu Close

Tri Znaka Zodijaka Koja će Zračiti Samopouzdanjem i Lekovitom Kosmičkom Energijom od 11. januara…

Prvi mlad Mesec u godini brzo se približava – već 11. januara – i to u odgovornom Jarcu! Ova prilika će svima omogućiti povratak na pravi put nakon prazničnog perioda i nastavak ka ostvarenju postavljenih ciljeva. Mlad Mesec u januaru će imati minimalan uticaj na nekoliko znakova Zodijaka, što znači da će ovi znakovi imati podršku od ljudi iz svog okruženja dok se pripremaju za ostvarenje svojih ambicija.

Astrološki posmatrano, i faze punog i mladog Meseca nose izuzetno snažnu energiju. Mlad Mesec predstavlja podsećanje na potrebu za pauzom i pruža priliku za promene. Ovo je posebno istinito za ovu lunaciju jer se dešava 11. januara, što označava portal 111 u numerologiji, simbolizirajući novi početak.

Pored prirodne revitalizacije koju donosi mlad Mesec, očekuje nas dodatni reset. Sunce i Mesec prave kvadrat sa severnim čvorom u Ovnu, što znači da ako želite iskoristiti nagrade koje nam Univerzum pruža, moraćete preduzeti akciju i uložiti trud.

Horoskopski znakovi na koje januarski mladi Mesec ima najmanji uticaj trebali bi se osloniti na podršku drugih. Venera u Strelcu pravi pozitivan aspekt s Mesečevim čvorom i Hironom, pomažući nam da se izlečimo i uskladimo s pravim ljudima.

Ako pripadate jednom od ovih znakova, evo kako da usmerite energiju Jarca u svoju korist.

Lav

Lavovi, usredsredite se na ljude u svom životu. Mlad Mesec 11. januara pružiće vam jasnoću u donošenju praktičnih odluka o svom društvenom životu, čak i kada se suočite s potencijalno konfliktnim situacijama.

S obzirom da je ovaj mladi Mesec u znaku Jarca, koji je orijentisan na karijeru, sada je pravi trenutak da ojačate svoje odnose sa kolegama.

Pre nego što se upustite u poslovna partnerstva, pažljivo razmislite o ljudima čije poslovanje možda niste dovoljno analizirali. Važno je zapamtiti da to što ste privatno prijatelji ne znači nužno da će i poslovna suradnja biti podjednako uspešna.

Jarac

Praznici možda jesu iza nas, ali Jarčevi i dalje mogu uživati u jednostavnim zadovoljstvima života.

Bez obzira na to da li ste tokom prazničnog perioda uživali u šopingu koji je možda istopio kućni budžet ili opuštenim popodnevnim dremkama, lako se možete vratiti svojoj redovnoj dnevnoj rutini.

Zahvaljujući energiji mladog Meseca, sada je prilika za pritisak dugmeta za reset.

Ovo je odličan trenutak za započinjanje novog umetničkog projekta.

Pokažite kreativnost i umetnički izraz, ponašajte se nesputano, kao dete.

Iako volite planove, ne oklevajte da ih napravite, čak i ako se odnose samo na vašu svakodnevnu rutinu vežbanja.

Ribe

Ribe imaju mnogo toga na umu.

Sada je vreme da procenite šta treba da otpustite pre nego što stigne rođendanska sezona.

To mogu biti lažni prijatelji ili veze koje više ne funkcionišu.

Vreme provedeno sami sa sobom ne mora biti dosadno ili iscrpljujuće.

Ugodna rutina posvećena brizi o sebi i svom telu može vas uvesti u sezonu Riba s dodatnom svežinom i otvorenim srcem.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *