Lifestyle

ASTRO PETAK: Ribe voljena osoba vam predlaže zanimljiv izlazak ili večeru, Lavovi imate osećaj da su vam se neke prilike izmakle iz ruku….

Tko se brine o poslu, a tko treba promjenu u ljubavi? Astrologija ima odgovore na ova pitanja!

OVAN

Jedna osoba pokušava da vas pridobije za svoje planove. Saslušajte šta ima da vam kaže, možda biste i mogli da napravite konkretniji posao sa njom. Jako vas nervira što ne možete da se usaglasite po nekim pitanjima sa članovima porodice. U emotivnom segmentu se osećate dobro.

BIK

Neko vam može dojaviti informacije koje su povoljne po vas, ali niste sigurni koliko možete da verujete u njih. Bojite se da se eventualno ne razočarate kasnije. Prijatelj vas moli za jednu uslugu. Sa dve osobe imate zanimljivu komunikaciju i blago flertovanje.

BLIZANCI

Danas će vam trebati pomoć i podrška od strane kolega, pa se potrudite da ih zamolite za uslugu, jer obaveze koje imate nećete moći sami da završite. Partner je u jako dobrom raspoloženju i spreman je da vam oprosti i neke sitnije greškice iz prethodnih dana.

RAK

Svesni ste da ste na domak bitnih promena i ubrzavate tempo u poslovnom segmentu. Ako ne u toku današnjeg dana – sutra vam stižu informacije koje toliko dugo očekujete. Dan je odličan za emotivna dešavanja. Pojedini će imati kontakt ili susret sa bivšim emotivnim partnerom.

LAV

Moguće je da se planirani sastanak ili poslovno putovanje odloži u poslednjem trenutku. Imate osećaj da su vam se neke prilike izmakle iz ruku. Budite korektni prema ukućanima, jer danas može biti nešto napetija situacija u porodičnom okruženju. Nemojte biti isključivi.

DEVICA

Neko će imati zamerku za sve ono što budete rekli ili učinili. Ne shvatajte ovo lično, očigledno je da vam danas treba više truda da neke ljude ubedite u ispravnost svojih stavova. Ako možete, popodne provedite u odmaranju, opuštanju.

VAGA

Imate dojam da ljudi s kojima radite pokušavaju izbjeći dogovore. Nažalost, ne možete učiniti ništa konkretno, osim pratiti kako se situacija dalje razvija. Emotivno se osjećate prilično nesigurno i potrebna vam je pažnja i prisutnost voljene osobe.

ŠKORPIJA

Potpuno neočekivano, planovi za koje ste već mislili da ćete morati odustati od njih, kreću se normalnim tokom. Zahvalite svojoj sretnoj zvijezdi. Dosta toga ste zadržavali od voljene osobe i smatrate da je pravo vrijeme da joj se sada otvorite.

STRELAC

Danas ste nesigurni, a istovremeno i u lošem raspoloženju, pa biste trebali potruditi se da to ne odrazi u komunikaciji s ljudima s kojima surađujete. Svoje probleme zadržite za sebe. Shvaćate da hitno morate nešto promijeniti u odnosu s voljenom osobom.

JARAC

Zabrinuti ste kako će se na dalje odvijati situacije po jednom pitanju. Nemate razloga za uznemirenost, sve će se riješiti brže nego što ste to mislili. S voljenom osobom porazgovarajte otvoreno, jer ćete na taj način prevladati neku sitniju problematiku koja smeta vašem odnosu.

VODOLIJA

Dobijate od nekog čvrste garancije po jednom poslovnom pitanju. Prosto ne znate smijete li se radovati unaprijed ili čekati da se ovo obećanje i ispuni. Primećujete osobu koja vam privlači pažnju. Pokušajte ostvariti jaču komunikaciju s njom.

RIBE

I vi ste već na izmaku snaga po nekim pitanjima. Prilično ste umorni tijekom ove sedmice i jedva čekate popodne, da se konačno odmorite i isplanirate vikend. Bit ćete letargični po pitanju obaveza danas. Voljena osoba vam predlaže zanimljiv izlazak ili večeru.

Izvor:prva.rs

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button