Menu Close

Mesec u Jarcu donosi neverovatan finansijski obrt za Strelca, Blizance i Devicu …

Prvi Mlad Mjesec u 2024. godini pojavio se u znaku Jarca, a astrolozi tvrde da zbog koncentracije planeta u zemaljskim znakovima ova pojava može donijeti ozbiljne promjene u resursima.

Bit stvari je u tome što će tijekom Mladog Mjeseca Uran, planeta iznenađenja, biti u Biku, dok će u Djevici biti crni Mjesec, odgovoran za dokumente i dogovore.

Zato očekujte da se zbog ovih tačaka u vašim finansijskim poslovima mogu desiti prava iznenađenja, koja vas mogu i oduševiti, pa čak i uplašiti.

Strelac

Tijekom Mladog Mjeseca, Sunce, Mjesec i Mars će se nalaziti u vašem financijskom sektoru, što ukazuje na mogućnost novog izvora prihoda, vjerojatno zahvaljujući podršci određenog muškarca ili zbog napretka u vašem osobnom poslu.

Mars upravlja vašim vlastitim projektima, pa bi vaša ideja odjednom mogla početi generirati značajne prihode!

Blizanci

Tijekom Mladog Mjeseca u vašem sektoru obiteljskog kapitala, Sunce, Mjesec i Mars će djelovati, što može dovesti do novog izvora prihoda za vašeg partnera ili vas dvoje možda razmišljate o hipoteci ili kreditu.

Osim toga, mogli biste početi primati investicije iz nekog internetskog projekta, posebno ako ste ga pokrenuli 2023. godine.

Devica

Tijekom Mladog Mjeseca, Sunce, Mars i Mjesec bit će u vašem sektoru osobnih projekata, što može donijeti novi ciklus financija iz vašeg osobnog posla.

Zanimljivo je da se u vašem znaku nalazi Crni Mjesec koji može donijeti neočekivane nezvanične prihode, a Uran u sektoru međunarodnih odnosa može rezultirati narudžbama stranih partnera ili klijenata. Osim toga, projekt povezan s vašim obrazovanjem može početi generirati prihode za vas.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *