Menu Close

ASTRO SUBOTA: Vage danas je pravo vreme da završite sve ono što ste možda propustili prethodnih dana, Rakovi dan je izuzetan, samo je potrebno da se aktivirate…

Prvi dan vikenda obećava uglavnom pozitivna dešavanja za većinu astroloških znakova…

OVAN

Fokusirajte se na porodične aspekte i lična pitanja ovog vikenda. Ako imate obaveza, trudite se da ih obavite u jutarnjim satima, dok ostatak dana posvetite dragim ljudima. Partner ceni vašu ponekad nervoznu narav, pa mu pomozite da vas bolje razume.

BIK

Vaši planovi su ostvarivi, a poslovno putovanje koje se spremate da obavite donosiće vam uspeh. Ako nemate obaveza danas, iskoristite vreme sa voljenom osobom ili prijateljima. Očekuje vas ugodno provedeno vreme.

BLIZANCI

Imate velike planove, ali takođe i odlične šanse za njihovo ostvarenje. Iako morate uskladiti mnogo stvari, okolnosti će vam ići na ruku, pa je verovatno da ćete postići sve što ste zamislili. Dan je povoljan za različite aktivnosti.

RAK

Dan je izuzetan, samo je potrebno da se aktivirate. Sve na čemu radite imaće uspeha, a vama je prepušteno da odaberete prioritet – posao ili ljubav. Možete napraviti kompromis i uživati u najboljem od oba sveta.

LAV

Ovaj dan donosi prilike za finansijski dobitak, ljubav i strast. Iskoristite sve aspekte života i napravite balans. Možda nećete odmah dobiti očekivanu isplatu, ali ona je na pomolu. Ako ste u tajnoj vezi, sada će procvetati.

DEVICA

Odlučili ste da se danas posvetite nedovršenim zadacima iz prethodne nedelje. Iznenađujuće ćete lako rešavati stvari. Dan je povoljan za emotivne kontakte, sastanke sa voljenom osobom, ali i za nova poznanstva.

VAGA

Danas je pravo vreme da završite sve ono što ste možda propustili prethodnih dana, a čini se da ima dosta toga. Srećom, vi ste u odličnom raspoloženju, a i situacija u poslovnom segmentu vam ide na ruku. Što se emotivnog dela tiče, osećate se zadovoljno.

ŠKORPIJA

Možda imate neke veće poslovne obaveze danas, ali nimalo se ne brinete zbog toga. Vaš fokus je isključivo na ljubavi i opuštanju. Želite se rasteretiti i nećete propustiti ovaj dan bez opuštanja.

STRELAC

Ponekad drugi misle da nije lako izaći na kraj s vama, ali danas nije slučaj. Nalazite se u finom, toplom raspoloženju, lako prevazilazite probleme i u poslovnom i emotivnom segmentu. Čak se i potrudite oko voljene osobe.

JARAC

Sve poslovne obaveze koje imate završićete bez problema. Sada vam je prioritet odnos s porodicom i voljenom osobom. Posvećujete se ljudima koje volite bez zadrške i ulažete maksimum u te odnose.

VODOLIJA

U ovakvom raspoloženju danas, vaš osmeh ne može niko da zaustavi. Blistate i funkcionišete bez ikakvih problema, svojim dobrom raspoloženjem dodatno podstičete kolege. Emotivno, strasti su jake.

RIBE

Imate manje privatne obaveze, a ostatak dana je rezervisan samo za vaš provod i kontakte s dragim osobama. Članovi porodice, prijatelji, voljeno biće ili simpatija – svi će uživati u vašem društvu danas. Jaka romantika i potreba za ljubavlju.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *