Menu Close

Dragocjenost dobrih žena: 10 savjeta razvedenog muškarca da ih nikada ne izgubite….

Savremene žene su promenile svoj pristup životu. Njihova moralna načela i stil života često se razlikuju od tradicionalnih obrazaca. Jedan razvedeni muškarac delio je savete sa drugim muškarcima o tome kako da održe stabilan odnos sa partnerkom koja deli slične vrednosti i životne ciljeve.

1.Nastavite da se brinete za nju, bez obzira na sve.

2. Budite njen zaštitnik, ali ne zaboravite da i vi trebate zaštitu. Njenom srcu pružite sigurnost, a svoje čuvajte od bilo kakvih drugih iskušenja.

3. Održavajte plamen ljubavi živim, neprestano se zaljubljujući u nju iznova i iznova. Rastite zajedno, prilagođavajući se jedno drugome kako biste postali još bolji partneri.

4. Uvek prepoznajte i cijenite najbolje u njoj. Fokusirajte se na ono što vas čini srećnim i ispunjenim pored nje, ostavljajući iza sebe sitne nesuglasice. Tako ćete održavati ljubav živom i čvrstom.

5. Ne pokušavajte je promijeniti. To nije tvoj posao. Tvoj posao je jednostavno voljeti je. Ne pokušavajte je prilagoditi sebi. Ne lomi njenu ličnost na djelove. Kad se ti prilagodiš i ona će sama promijeniti na takav način da ćete je voljeti još više.

6. Preuzmite punu odgovornost. Preuzmite punu odgovornost za svoje osjećaje. Vaša lična sreća nije briga vaše supruge.

7. Nikada je ne krivite što je ljuta. Ako ste uzrujani ili ljuti na svoju suprugu, to su samo vaše lične emocije i vaš vlastiti izbor. Vaša emocija je vaša odgovornost.

8.Neka ima svoj mir kad joj je potreban: Kada je neraspoložena ili duboko uznemirena, pustite je da prođe kroz to.

9. Budite razlog za njen osmeh. Nasmijte je. Smijeh je često najbolji lijek.

10. Poštujte njen prostor. Ponekad joj pružite vremena za sebe. Dozvolite joj da se druži s prijateljima i bavi svojim hobijima. Neka ima priliku da se opusti i napuni energijom.

Izvor:pult24.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *