Lifestyle

ASTRO PETAK: Bikovi pred vama je izuzetno iscrpljujući dan i potrošit ćete previše energije na sve,a OVOM znaku se savetuje da vodi računa – moguće su GREŠKE!

Saznajte šta vam ovog petka zvezde poručuju!

OVAN

Vreme je da završite sa administracijom koja vas koči. Pred vama je zahtevan dan. Imate dovoljno energije za sve, ali skloni ste da je rasipate na stvari koje nisu vaš prioritet. Emotivno, pretjerujete u nekim zahtjevima prema partneru.

BIK

Pred vama je izuzetno iscrpljujući dan i potrošit ćete previše energije na sve. Moguće je da će se pojaviti neke privatne ili obiteljske obaveze na koje ćete morati obratiti pažnju. Emotivno, partner će biti promjenjivog raspoloženja i ponašanja.

BLIZANCI

Nesklad i napetost mogu povremeno biti prisutni u suradničkim odnosima. Pokušajte ne biti previše tvrdoglavi i zahtjevni po nekim pitanjima. Partnerovo ponašanje u posljednje vrijeme izaziva sumnju i čini vas zabrinutim i zamišljenim.

RAK

Imate puno obveza i osjećate se opterećeno. Gužva i određeni pritisak u poslovnom okruženju vam uopće ne prijaju i čine vas dekoncentriranim. Dvoumite se trebate li pokrenuti razgovor s partnerom o nekim temama koje nisu lake niti ugodne.

LAV

Pred vama je dan koji donosi razočaranje u neke ljude. Možda ste previše očekivali od nekog kolege ili suradnika. Ovo raspoloženje je prolazno – iskoristite popodne da se opustite u društvu voljene osobe ili prijatelja.

DEVICA

Osjećate jaku nervozu zbog toga što se vaši planovi ne odvijaju kako treba, kasnite s izvršavanjem obaveza i imate lošu komunikaciju s nadređenima. Preispitujete ponašanje voljene osobe i sumnje se uvlače u vaše misli.

VAGA

Ovaj dan vam crpi energiju. Previše osobno doživljavate ponašanje ili riječi suradnika, što vas čini spremnima za raspravu ili se povlačite i uranjate u posao. Zamjerate voljenoj osobi što ne pronalazi dovoljno vremena za zajedničke trenutke.

ŠKORPIJA

Postoje rješenja za neke poslovne situacije koje vas opterećuju, ali danas nećete stići do njih. Dan pred vama donosi naglašenu nervozu i impulsivnost. Voljena osoba vas opterećuje svojim zahtjevima i tvrdoglavim stavom.

STRELAC

Oscilacije raspoloženja i povećani stres bit će prisutni danas, ali istovremeno imate pozitivnu energiju koja vam olakšava sve. Partner nema puno razumijevanja za vašu posvećenost obavezama i zamjera vam što mu ne posvećujete pažnju.

JARAC

Zahtevne obaveze ali isto tako zahtevni saradnici – odvlače vam dobar deo energije i živaca danas. Pokušajte da ne žurite ni u čemu, moguće su greške I propusti. Voljena osoba je nervozna tokom celog dana i opterećuje vas svojim ponašanjima.

VODOLIJA

Velike oscilacije raspoloženja i preopterećenost obavezama – teško izlazite na kraj sa zadacima koji su pred vama. Voljena osoba svaki čas menja planove I nikako ne uspevate da se uskladite sa njom. Večernji sati donose bolju energiju.

RIBE

Pokušajte da smanjite svoju impulsivnost. Dan pred vama donosi veliku nervozu i svadljivost, pa saradnički odnosi mogu biti na ivici rasprave. Porodične I privatne obaveze mogu vam oduzeti dosta vremena I energije.

Autor: Olga Savić

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button