Zanimljivosti

Bikovi Će Danas Dobiti Primamljivu Ponudu – Osoba Iz Prošlosti Će Ove Subote Uzdrmati Ovnove – Device Će …

Osoba iz prošlosti će ove subote uzdrmati Ovnove,a Škorpije će biti nervozne…

OVAN – Jedna osoba vam “nudi” pomoć, ali vi niste sigurni koji su njeni motivi i oklevaćete da li da prihvatite. Mogućnost da neplanirano potrošite veću sumu novca. Osoba iz prošlosti je ponovo uzdrmala vaš svet. Može doći čak i do tajnog susreta.

BIK – Ponuda koja je vrlo “primamljiva”, ali niste sigurni da li je povoljna po vas. Pokušajte da ne odlučujete na brzinu. U emotivnom segmentu – u mogućnosti ste da se ponovo susretnete sa bivšim partnerom. Verovatno nećete moći da odolite.

BLIZANCI – Nervozni ste zbog razgovora koje morate obaviti. Koliko god se pripremali, “bojite” se da ćete u odsutnom trenutku izgubiti koncentraciju.

U emotivnom segmentu – mogućnost neočekivanog kontakta sa osobom koju dugo niste videli.

RAK – Odličan momenat da napravite “odlučujući” korak sa nekim poslovnim saradnikom. Ne ustručavajte se da iskažete svoje mišljenje. Sagovornici će lako prihvatati vaše predloge.

U emotivnom segmentu – flertovanja i zanimljiva dešavanja.

LAV – Prosto ćete oduvati argumentima svakog sagovornika. Teško onima koji vam se nađu na putu – jer nemate nameru da se zaustavite. Ambicioznost je naglašena. U emotivnom segmentu – pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.

DEVICA – Ne propuštajte da obavite ono što imate od obaveza – jer je izvesno da bi vam to u kraćem narednom periodu moglo doneti poslovnu problematiku. Jake strasti prema jednoj osobi i verovatno je da ćete se prepustiti i uleteti u avanturu.

VAGA – Pokušajte da se snađete u okolnostima koje će biti previše “naelektrisane” za vaš ukus. Ako ne dobijete nečiju podršku, ne odustajte. Ima još dana za megdana. U emotivnom segmentu – prosto ste opijeni jednom osobom.

ŠKORPIJA – Nervoza je više nego primetna. Pokušajte da ne dozvolite drugima da vas ometaju i skrenu od vaših obaveza.

U emotivnom segmentu – teško odolevate nekome koga često viđate. Sve više razmišljate o ovoj osobi – obuzeti ste strašću.

STRELAC – Saradnici će biti nervozni i sa „kratkim fitiljem“, pa pokušajte da ne potencirate na lošoj atmosferi. Prilagodite se, ukoliko je to moguće.

Okrenite misli ka ljubavi, jer ovo može biti izuzetan dan po ovom pitanju. Aktivirajte se, maksimalno.

JARAC – Nemojte dozvoliti da vas neke okolnosti ili pak neke kolege – danas “izbace” iz takta. Ukoliko su oni nervozni, ne dozvolite da to prenose na vas.

U emotivnom segmentu – malo tenzije sa voljenom osobom se lako može preokrenuti u strast.

VODOLIJA – Prilično ste nervozni, i trebali biste da vodite računa da nekim nepromišljenim i impulsivnim postupkom ne napravite problem u poslovnom segmentu.

Što se emotivnog dela tiče – okruženi ste zanimljivim ljudima i varnice „vrcaju“ na sve strane.

RIBE – Neke informacije su pristigle i dovele do toga da se unervozite. Nema razloga za tako nešto, vaše su pozicije stabilne. Sačekajte da vidite u kom pravcu će situacija ići na dalje.

Jake mogućnosti da vas kontaktira neko od bivših partnera.

Autor: Olga Savić

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button