Magazin

HOROSKOP ZA VIKEND OD 3. DO 6. JUNA 2022. GODINE: Ovna ispunjava neverovatna sreća, Devicu u subotu čeka šansa za ljubav

Horoskop za vikend od 3. do 6. juna 2022. godine!

Ovan

Hodaćete po suncu sa trigonom između Meseca u Lavu i Jupitera u Ovnu u petak, pored subotnjeg trigona između Meseca i vaše vladajuće planete, Marsa u Ovnu! Vaša kreativnost je epska, vaše samopouzdanje i ambicija su jaki, a vaša ukupna sreća u životu je duboko ispunjena. Sa retrogradnim Saturnom u vašem jedanaestom polju, možda ćete imati prijatelja koji bi mogao da vam pomogne.

Bik

Mesec u Raku u petak ujutru je u harmoniji sa vašom energijom Bika, a sekstil Merkura u kombinaciji sa pozicijom Meseca u vašoj trećoj kući čini ovo idealnim danom za fokusiranje na komunikaciju svih vrsta. Kvadrat između vaše vladajuće planete, Venere u Biku, i Meseca Lava u subotu ujutru navodi vas da žudite za sopstvenim društvom i izbegavate društvo koje crpi vašu kreativnost i sreću.

Blizanci

Vaša stopala ponovo imaju krila dok vaša vladajuća planeta, Merkur, ide direktno u petak ujutro. Široki osećaj slobode može da vam se vrti u glavi, pa odvojite vreme da se prilagodite ovoj novoj energiji. Mesec u Lavu se usklađuje sa vašom energijom Blizanaca jer osvetljava vašu treću kuću zajednice, veze i komunikacije. Bićete neverovatno popularni i traženi ceo vikend.

Rak

Mesec u Raku u petak ujutru osvetljava vaše samopouzdanje i samopoštovanje, a trigon sa Neptunom produbljuje vaše duhovne veze i darove. Pored toga, Merkur se okreće direktno u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva i društvenih odnosa, tako da je vreme provedeno sa srodnim dušama posebno korisno ovog vikenda. Trigon Meseca u Lavu i Marsa u Ovnu može da generiše energiju koja vam pomaže da konačno postignete važan cilj.

Lav

Mesec u Raku u dvanaestoj kući u petak ujutru povećava vašu osetljivost, pomažući vam da u potpunosti uživate u prolazu Meseca kroz vaš znak. Kada Mesec pređe u Lava i kreira sekstil sa Suncem u Blizancima, u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva u subotu uveče, planirajte nešto zabavno sa svojim prijateljima i budite sigurni da će se svi dobro zabaviti.

Devica

Osećate se kao da ste sami i konačno možete ponovo da razmišljate jasno dok vaša vladajuća planeta, Merkur, ide direktno u petak ujutru! Proslavite tako što ćete izlaziti. Istražite nove stvari, aktivnosti i avanture. Mesec u Lavu u vašoj dvanaestoj kući u trigonu sa Jupiterom u vašoj osmoj kući intimnosti donosi dobre šanse za romansu u subotu uveče. Planirajte nešto zabavno i uživajte u romantičnoj energiji.

Vaga

Vatreni Mesec u Lavu harmonizuje se sa vašom energijom Vaga ovog vikenda, osvetljavajući vašu jedanaestu kuću druženja i prijateljstva. Dok kvadrat sa vašom vladajućom planetom Venerom, otežava tolerisanje površnih susreta, povezivanje sa srodnim dušama će biti ispunjeno. Mars u vašoj sedmoj kući partnerstva u tribini Meseca nagoveštava romansu. Podesite raspoloženje i uživajte u onome što sledi.

Škorpija

Ranojutarnja opozicija između vaše vladajuće planete, Plutona, i Meseca u Raku u petak ujutru može učiniti vaše putovanje na posao emocionalno ispunjenim. Na sreću, to je kratkotrajan period. Merkur se okreće direktno u vašoj sedmoj kući partnerstva, a Mesec u Lavu u trigonu sa Jupiterom, stavljajući romantiku i brigu o sebi na dnevni red. Trigon Meseca u Lavu na Marsu ispunjava vas obiljem dobre energije, omogućavajući vam da uživate u ostatku vikenda.

Strelac

Vaša vladajuća planeta, Jupiter u Ovnu u trigonu je sa Mesecom u Lavu u petak uveče, oživljavajući ljubav, romansu i strast u vašoj karti. Ne trošite svu tu izuzetnu energiju! Planirajte epski izlazak. Trigon između Meseca i Marsa u Ovnu u subotu ujutru omogućava da se vibracija nastavi. Ovo je vrsta vikenda koja praktično zahteva da uskočite u život sa obe noge.

Jarac

Vaša vladajuća planeta, Saturn u Vodoliji, ovog vikenda postaje retrogradna, i vi to oštro osećate. Na sreću, dovoljno ste mudri da pokažete strpljenje i uskladite se sa pauzama koje ovaj tranzit generiše. Trigon između Meseca Lava i Jupitera i Marsa u vašoj četvrtoj kući doma i porodice poziva vas da usmerite svoju energiju na svoje gnezdo i one koji borave u njemu kako biste maksimizirali sreću.

Vodolija

Mesec u Lavu osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva ovog vikenda, a trigon sa Jupiterom i Marsom pomaže vam da produbite i potpunije uživate u svojoj vezi sa voljenom osobom. Merkur se direktno okreće u vašoj četvrtoj kući doma i porodice, čineći komunikaciju sa vašom porodicom lakšom i ispunjenijom. Kvadrat između vašeg vladara, Urana i Meseca u Lavu u subotu kasno uveče, može izazvati emocionalne turbulencije.

Ribe

Trigon u petak ujutru između Meseca u Raku i vaše vladajuće planete, Neptuna, postavlja magični ton za vikend. Mesec u Lavu aktivira blagostanje u vašoj karti, a trigon sa Jupiterom i Marsom čini brigu o sebi prijatnijom nego inače. Saturn postaje retrogradan u vašoj dvanaestoj kući, što vas može naterati da izađete iz sveta snova u realnost. Posmatrajte ovo kao priliku za rast.

Izvor: sensa.mondo.rs

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button