Magazin

Jarčevi OVOG PETKA imaju vremena da razmišljaju o ljubavi; Ribe – poslušajte svoju intuiciju; Vodolijama odličan dan za privatne poslove

OVAN – Dobijate pomoć, podršku ili posredovanje od strane nekog. Mogućnost sklapanja poslovnog dogovora, nezaposlenima pozitivne informacije. Partner se trudi da vam se približi. Jedna osoba se u velikoj meri angažuje oko vas.

BIK – Mogućnost dogovora sa osobom sa kojom već duže vreme pokušavate da ostvarite kontakt. Pravo vreme za pokretanje i na emotivnom planu. Jednoj osobi sada možete da date do znanja koliko ste za nju zainteresovani.

BLIZANCI – Posla preko glave. Neke situacije su vam komplikovane, ali se trudite da strpljivo i uporno dođete do rešenja. Vesti o papirima ili dozvolama koje očekujete. Spremni ste da se po nekim pitanjima otvorite emotivnom partneru.

RAK – Morate da prevaziđete neke situacije u jednoj komunikaciji. Smetaju vam sitnice, ali nemojte dozvoliti da to utiče na odnos sa ovom osobom. Dan je dobar za emotivne susrete i kontakte, a možete i upoznati nekog zanimljivog.

LAV – Pokušavate da se uskladite. Postoji raskorak između ličnih i poslovnih prioriteta i biće vam pomalo teško da nađete pravu ravnotežu i obavite sve ono što vam je važno. Ne žurite, jer ćete na taj način samo uneti sami sebi zbrku i pometnju.

DEVICA – Previše ste preuzeli na sebe i nećete moći da obavite sve što ste namerili. Pošto ne želite ni od čega da odustanete onda fukcionišite po principu – polako rešavajte jednu po jednu situaciju. Čas se otvarate, čas zatvarate prema voljenoj osobi.

VAGA – Moraćete da promenite nešto u planovima ili pristupu osobama koje su vam poslovno važne. Onim tempom koji ste vi zacrtali nećete moći da postignete željeno. Spustite loptu u nekim situacijama. Opustiće vas susret sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA – Svi planovi se odvijaju sporo, ali sigurno. Možda biste vi hteli da neke situacije ubrzate, ali ćete shvatiti da ne možete da utičete na okolnosti. Pravi trenutak za susret sa voljenom osobom ili komunikaciju sa nekim ko vam se dopada.

STRELAC – Dan velikih aktivnosti u poslovnom okruženju i sa kolegama. Moguće je da bi trebalo da obavite i neke privatne poslove, pa nisam sigurna kako ćete uspeti da se uskladite jer ste ograničeni rokovima. Emotivno – uglavnom korektno.

JARAC – Situacije na poslu se odvijaju nekim regularnim, normalnim tempom, a vi imate više nego dovoljno vremena da razmišljate o nečemu što vam je trenutno mnogo bitnije – o ljubavi. Danas je dan baš za to, za emocije i zadovoljstvo.

VODOLIJA – Odličan dan za privatne poslove, za redovne obaveze, za sve ono što do ovog trenutka niste mogli da završite. Nekako ćete sada imati dovoljno vremena i sve uklopiti. Želite da provedete što više vremena sa nekim ko vam je jako bitan.

RIBE – Dan koji je pun podsticajnih dešavanja i na poslovnom, ali i na emotivnom planu. I u jednom i u drugom segmentu imate mogućnost novog poznanstva koje će vam odmah zaokupiti pažnju. Poslušajte svoju intuiciju i angažujte se.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Prenosi: prva.rs

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button