Zanimljivosti

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 27. MARTA 2023: Jarac – Jača Ljubavna Veza , Bik – Spremite Se Da Doživite Sjajne ….

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku predviđa nedeljni horoskop od 20. do 27. marta 2023. godine!

Ovan – Dragi Ovnovi, Jupiter i Merkur u konjunkciji “garantuju” vam uspeh i mogućnosti susreta, posebno na profesionalnom planu.
Sreda i četvrtak će biti posebno srećni zahvaljujući sjajnom mesecu – takođe u konjunkciji! Jedina neskladna nota nedelje: planeta
Mars će od petka obaviti nepovoljan tranzit koji vas pomalo umori.

Bik – Planeta Venera nastavlja da sija u sprezi sa vašim znakom – donoseći vam puno ljubavi i emocija.
Počev od petka – planeta Mars će ponovo biti aktivna u vašu korist, spremna da vam podari mnogo snage i energije u narednom periodu.
Dani u petak i subotu su posebno srećni – sa prelepim mesecom u znaku zajedno sa Venerom…spremite se da doživite sjajne emocije!

Blizanci – Dragi Blizanci, ove nedelje će planeta Mars napustiti vaš znak nakon veoma dugog boravka, što vam je dalo toliko dodatne snage i energije poslednjih meseci.
Ne brinite – Međutim blagotvorni efekti ovog koraka će trajati dugo!
Super srećan mesec u nedelju, koji obećava da će biti posebno romantičan… Merkur i Jupiter su spremni da vam “pruže” veliko zadovoljstvo na poslu.

Rak – Da li ste spremni da dočekate planetu Mars u svom znaku? Za vas počinje period velikog energetskog oporavka – konačno ćete se ponovo osećati snažnim i ukloniti izvore stresa!
Merkur i Jupiter, i dalje u nepovoljnom položaju, doneće još neke prepreke na poslu, ali ćete znati kako da se nosite sa njima na najbolji način.
Venera vam se smeje – spremna da vam pruži svu ljubav koju zaslužujete!

Lav – Ove nedelje planeta Venera će vam zadati izazove – mogli bi se pojaviti razlozi za razgovor sa vašim partnerom…
Najbolji dani da se mirnije suočite sa bilo kojim problemom biće sreda, četvrtak i nedelja.
Svakako izbegavajte svađe kako ne biste rizikovali da kažete nešto zbog čega biste mogli da požalite. Dobre vesti stižu na radnom mestu.

Devica – Ove nedelje će konačno planeta Mars.Posle toliko meseci u nepovoljnom položaju – ponovo biti aktivna u vašu korist! Dobar oporavak energije se očekuje u narednim nedeljama: osećaćete se snažnije i odlučnije u borbi.
Venera u povoljnom položaju pruža vam svu svoju podršku na polju osećanja.

Vaga – Drage Vage, za vaš znak se nastavlja izazovan period sa profesionalne tačke gledišta. Jupiter i Merkur u opoziciji mogu ukazivati na komunikaciju sa partnerima, pa se postarajte da se ophodite bolje pema drugima. Možda ste nekad pod stresom, ali to možete da iskontrolišete.

Škorpija – Draga Škorpije, opozicija planete Venere povezana je sa konfliktima u odnosima, pa se trudite da mirnom komunikacijom poboljšate odnos sa partnerom.
Od petka, od planeta je naklonjen Mars koji je povezan sa snažnom energijom.

Strelac – Konačno je stigao trenutak koji ste čekali toliko meseci – od petka planeta Mars više neće biti u opoziciji sa vašim znakom!
Malo po malo moći ćete da povratite svu energiju koju vam je ovaj tranzit lišio, ponovo otkrivajući i fizičku i psihičku snagu.
“Kladite” se na srećne mesečeve dane, one u sredu i četvrtak, kada možete napraviti sjajne promene.

Jarac – Ne dozvolite da vas izazovi savladaju, kontrolišite situacije svojim sposobnostima i talentima.
Venera ojačava vezu sa partnerom. Moguće je da će neki dani biti naporni, ali uvek ima na čemu možete da zahvalite.

Vodolija – Dragi Vodolije, ove nedelje je Venera u nepovoljnom položaju, što se navodno prema aastrolozima odražava na ljubav.
Trudite se da razbijete monotoniju u vezi, neke lepe promene mogu poboljšati svaki odnos. Srećniji su dani u sredu i četvrtak. Očekuje vas obilje posla.

Ribe – Vaša nedelja počinje sa dva super srećna dana, sa Mesecom u konjunkciji!
Iznad svega – to će biti ljubavna sfera koja će vam pružiti veliko zadovoljstvo – zahvaljujući i planeti Veneri koja je spremna da podrži ljubavni život. Štaviše, od petka će planeta Mars prestati da bude nepovoljna, imaćete sjajnu dozu energije.

Izvor: Sensa

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button