Lifestyle

Ova tri znaka očekuje najteže leto do sada – Problemi u ljubavi i finansijski gubitak u 2023.

Tokom ovog leta, astrolozi navode da će Saturn, Uran, Neptun, Pluton, Venera i Merkur prolaziti kroz retrogradno kretanje. Ove neočekivane promene koje oblikuju našu stvarnost pozivaju nas da istražimo dublje sebe, tvrde stručnjaci.

Venera, planeta ljubavi, lepote, umetnosti i novca, biće retrogradna od 22. jula do 3. septembra. U tom periodu može doći do finansijskih gubitaka, istrošenih emocija i neočekivanog pojavljivanja bivših ljubavnika koji su već skoro bili zaboravljeni. Iako može biti neprijatno, ovo je vreme kada se otvaramo za sagledavanje naših veza i otkrivanje onoga što nam zaista treba u ljubavi, piše Alo.

Retrogradni Merkur će trajati od 23. avgusta do 15. septembra ove godine.

Uz retrogradnog Merkura, možemo očekivati ponavljanje svih vrsta dosadnih malih grešaka u životu – iznova i iznova…

Rak

Za empatičnog i zaštitničkog Raka, ovaj period može biti izazovan. Retrogradno kretanje Venere kroz drugu kuću novca i vrednosti donosi dodatne izazove.

Venera poziva Raka da duboko razmisli o svojim željama i onome što mu je zaista važno. Pluton će polako prolaziti kroz sedmo polje veza.

Ovo je vreme kada se Rak suočava sa svojim strahovima u vezi sa intimnošću i vezama. Bez sumnje, može biti zastrašujuće i veoma teško izgovoriti istinu svojim voljenima i sebi.

Na dugoročnom planu, sve te dramatične situacije će se isplatiti jer će Rak izgraditi veze koje će ga na kraju ispunjavati.

Kada retrogradni Merkur stigne 23. avgusta, Rakovi mogu očekivati neočekivane događaje, posebno u svom društvenom okruženju.

Važno je da se trude prilagoditi drugima i ne uzimati sve što čuju od ljudi oko sebe previše k srcu.

Devica

Kao perfekcionisti, Device ne vole kada stvari ne idu prema planu, a ovog leta može biti situacija koje će izazvati takve frustracije. Naime, 10. jula, agresivni i akcioni Mars će se smestiti u prvu kuću identiteta.

Ovo može biti korisno za samopouzdanje i ostvarenje planova. Međutim, Device će se osećati ljutito i borbeno.

Fizička aktivnost može biti od velike pomoći tokom ovog perioda frustracije, posebno kada se 19. jula Saturn suprotstavi Marsu, čime situacija postaje još teža.

Ove dve izazovne planete koje se suprotstavljaju jedna drugoj mogu uzrokovati nedostatak samopouzdanja kod Device i čine je ranjivom na ljubomorne i ogorčene ljude.

Venera će biti retrogradna od 22. jula, pozivajući Devicu da razmisli o prošlim vezama. Neke osobe iz prošlosti mogu se ponovo pojaviti u životu Device.

Najbolje je izbegavati donošenje važnih odluka tokom ovog retrogradnog perioda.

Merkur vlada Devicom, pa ovaj horoskopski znak posebno oseća uticaj retrogradnog kretanja ove planete. Retrogradni Merkur prolazi kroz znak Device i kroz prvu kuću identiteta, što može izazvati konfuziju i poremetiti stvari.

Vodolija

Vodolija će biti suočena sa izazovima dok Pluton prolazi kroz 12. polje, upozoravajući ovaj znak da nije vreme za skrivanje tajni.

Od 19. jula, Saturn će izazvati napetost i dovesti do nepoverenja i osećaja nesigurnosti, posebno kada je reč o finansijama.

Vodolije će očekivati unosan posao, ali astrološki aspekti ukazuju na mogući neuspeh ili izdaju od strane nekoga.

Osećaj samopoštovanja će biti narušen.

Važno je da Vodolije ne dozvole da ih male nevolje poljuljaju.

Ovaj izazovni aspekt će brzo proći. Od 22. jula, Venera, planeta ljubavi, će biti retrogradna u sedmoj kući odnosa. Retrogradna Venera nam pruža priliku da sagledamo šta ne funkcioniše u našim odnosima, a ponekad to može značiti da smo spremni da prekinemo sa nekim.

Ovog leta, Vodolije će ozbiljno preispitati svoje odnose, posebno ljubavne. Kada se prašina slegne i Venera krene direktno, napetost će se smanjiti, a Vodolija će moći slobodno da nastavi dalje.

Izvor: luftika.rs

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button