Magazin

Škorpije se DANAS mogu sresti sa osobom koja živi daleko; Jarčevi ne bi trebalo da odbiju poziv za izlazak

Kako bi horoskopski znaci trebalo da iskoriste današnji dan?

OVAN

Dan bi bilo dobro iskoristiti za odmor, jer su vaše energetske snage već pri kraju. No, u svakom slučaju vam predlažem aktivan odmor u smislu da odete negde van grada ili da se makar prošetate, krećete, uživate u druženju i ljudima koji su oko vas.

BIK

Dan kada bi najbolje bilo uživati u svim čarima života – u dobrom društvu, odličnoj hrani, okruženi osobama do kojih vam je stalo. Moguće je da ćete danas potrošiti i neki dinar više od onoga što ste planirali, ali nemojte žaliti….

BLIZANCI

Danas vam je najviše potrebno prisustvo i pažnja od strane voljene osobe, a vaše drago biće će biti itekako voljno da vam izađe u susret. Šta više, partner će se baš potruditi da vam ulepša zajedničke trenutke i udovolji na svaki način.

RAK

Koliko god se danas trudili da se opustite, u mislima stoji opterećenje zbog nekih poslovnih obaveza koje će vas sačekati u ponedeljak. Pokušajte da se rasteretite, ako niste za društvo onda pogledajte neki dobar film ili slušajte muziku koju volite.

LAV

Rešili ste da nećete dozvoliti da vam bilo šta poremeti planove. Ono što vam je najviše u glavi jeste druženje, izlazak, provod sa prijateljima, ali ćete naći dovoljno vremena i za voljenu osobu. Ako ste sami, možete upoznati nekog ko će vas zainteresovati.

DEVICA

Dan kada ste posvećeni članovima porodice I partneru. Ponudićete se da vi spremite nedeljni ručak ili ćete se makar angažovati oko pripreme kolača. Ovaj dan ćete zasladiti i prisustvom voljene osobe. Neki dosta lepi momenti su pred vama.

VAGA

Nije vam loše raspoloženje, ali niste u fazonu baš za svakog. Sa nekim ljudima želite da se vidite i provedete zajedničko vreme, ali od drugih ćete bežati. Više vam prija društvo prijatelja, a za voljenu osobu ćete ostaviti večernje sate.

ŠKORPIJA

Bolje raspoloženje i opuštenija atmosfera obeležiće dan. Iako imate zabrinutosti po pitanju finansija, trudićete se da vam ona ne pokvare trenutke sa osobama koje volite. Moguć je i kontakt ili susret sa osobom koja živi daleko od vas.

STRELAC

Imate obaveza u prvom delu dana, a popodne i veče ćete koristiti za odmor i opuštanje. Sad – neko će se opuštati uz voljenu osobu, a neko uz prijatelje ili u dobrom provodu. Svako prema svojim afinitetima i mogućnostima. Bitno je da se provedete lepo.

JARAC

Pozvani ste na okupljanje, proslavu ili izlazak. Dvoumićete se da li da odete, jer ne smatrate da ste trenutno najbolje društvo, ali bi trebalo da se ipak odazovete. Drugi deo dana je bolji po vas, zato ne sumnjam da ćete se lepo provesti.

VODOLIJA

To što biste vi hteli na sto strana odjednom je zaista lepo, ali ne verujem da ćete sve ono što ste planirali uspeti da uglavite u 24 sata. Moraćete da odredite prioritete, što će vam teško pasti I non stop ćete menjati planove.

RIBE

Ovaj dan treba provesti van kuće. Vi ste se u poslednje vreme usedeli, ne mrdate nigde, pa je neophodno da se pokrenete i razmrdate. Bilo bi idealno kada biste prepodne iskoristili za šetnju ili rekreaciju, a popodne za druženje.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Prenosi: prva.rs

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button