Menu Close

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MART 2024.

Ovo je dnevni horoskop za 13. mart 2024. godine.

Ovan

POSAO: Zakašnjenje važne isplate novca može dovesti do odlaganja važnih poslovnih koraka koji predstavljaju ključni dio vašeg poslovnog plana. Ipak, uspješno ćete prevladati ovaj problem.

LJUBAV: Romantičan susret s osobom koju ste nedavno upoznali obojit će ovaj dan lijepim nijansama proljetne ljubavi.

ZDRAVLJE: Problemi sa zubima.

Bik

POSAO: Iako ne volite promjenjivu poslovnu situaciju, ovaj period će vam donijeti upravo takvu vrstu izazova.

LJUBAV: Nesuglasice s partnerom i vaša nervoza mogu doprinijeti negativnoj atmosferi, prepunoj tenzija. Razgovor i zajedničko opuštanje riješit će taj problem.

ZDRAVLJE: Više se kretati.

Blizanci

POSAO: Očekuje vas vrlo uspješan poslovni dan. Sumirate protekli tjedan i imate mnogo razloga za zadovoljstvo.

LJUBAV: Poslovne obveze udaljile su vas od partnera i niste imali dovoljno vremena za posvećenost. Ovo veče donosi vam konačno više vremena za privatni život. Očekuje vas vrlo ugodan provod s partnerom.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

Rak

POSAO: Danas će vam sve ići od ruke. Uspješno ćete završiti važan dio posla, a problemi mogu nastati samo na razini suradnje s nekim problematičnim suradnikom.

LJUBAV: Uživate u lijepom i harmoničnom periodu s partnerom. Rakovi koji su u vezi planiraju osnivanje obitelji i proširenje nje.

ZDRAVLJE: Poteškoće s disanjem.

Lav

POSAO: Odličan dan za financije, jer će vam danas stići i neke uplate novca koje su trebale doći mnogo ranije. Ovaj dan donosi vam uspjeh, posebno ako se bavite nekretninama i građevinom.

LJUBAV: Zahlađenje u vezi s partnerom možete preduhitriti, ako mu budete posvetili malo više vremena.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Djevica

POSAO: Na poslovnom planu vam se mogu pojaviti nove ponude koje mogu da najave veliku prekretnicu. Iznenadno poslovno putovanje i uspjeh u saradnji s inostranstvom mogu obilježiti ovaj dan.

LJUBAV: Ovaj dan je idealan za rješenje neke sporne situacije u okviru vaše porodice.

ZDRAVLJE: Osjetljivost grla.

Vaga

POSAO: Napravite malu rekapitulaciju poslovnih događaja protekle nedjelje. Zadovoljni ste uspjehom koji ste postigli, a dobili ste i pohvale nadređenih.

LJUBAV: Vaša potreba za ljubavlju je pojačana i osjećate da vam je potrebno mnogo više pažnje i nježnosti.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Škorpija

POSAO: Danas ćete biti u situaciji da improvizujete rješenje, a najbolje bi bilo da se konsultujete s iskusnijim kolegom.

LJUBAV: Možda niste spremni ozbiljnije se obvezati, pa slobodno to dajte do znanja partneru kako ne bi došlo do podizanja tenzija i nerazumijevanja.

ZDRAVLJE: Prehlada.

Strijelac

POSAO: Akcenat je sve vrijeme na suradnji sa stranim kompanijama ili putovanju u inozemstvo da radite.

LJUBAV: Neki stari problem počeo je ponovo tinjati između vas i partnera. Današnji dan može obilježiti ljubomorne scene i prepirke, ali će se sve završiti burnim izlivima strasti.

ZDRAVLJE: Zapušen vam je nos.

Jarac

POSAO: Budite oprezni u komunikaciji s poslovnim partnerima i nadređenima, postoji velika mogućnost nesporazuma i previda. Jedna pogrešna riječ bi mogla odvesti vas stranputicom.

LJUBAV: Promjenjiva sreća na ljubavnom planu obilježit će ovaj dan. Može se dogoditi da taman pomislite da ste pronašli svoju srodnu dušu, a da vas ta osoba razočara.

ZDRAVLJE: Neraspoloženi ste.

Vodolija

POSAO: Akcenat današnjeg dana je u potpunosti na dogovorima i pregovorima. Ovaj dan posvetite osmišljavanju novog strateškog plana za narednu radnu nedjelju i pripremite rezervni plan.

LJUBAV: Slobodne Vodolije očekuje romantičan izlazak sa jednim Lavom ili Vagom.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

Ribe

POSAO: Posebno obratite pažnju na detalje prilikom pregovora sa novim saradnicima, postoji izvjesna doza rizika danas. Situacija na poslovnom planu će biti promjenjiva i moguća su razna iznenađenja.

LJUBAV: Različito viđenje vaše veze može da dovede do nesuglasica između vas i partnera.

ZDRAVLJE: Osjetljivost stomaka.

Izvor:ibalkan

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *