Menu Close

Pomračenje Sunca 8. aprila donosi brige i probleme za 5 znakova, dok izvori stresa naglo rastu…

Najveće pomračenje Sunca u 2024. godini će biti vidljivo na noćnom nebu u aprilu. Dva pomračenja Sunca obasjaće noćno nebo 2024. godine. Prvo će biti potpuno pomračenje Sunca, poznato kao Khagras, dok će drugo biti prstenasto pomračenje Sunca, nazvano Kankanakriti.

Prvo pomračenje će se dogoditi u ponedeljak, 8. aprila 2024. godine. Drugo pomračenje Sunca će početi u sredu, 2. oktobra, u 06:12 časova, i trajati će do 10:17 časova u četvrtak, 3. oktobra 2024. godine.

Nažalost, prvo pomračenje Sunca u 2024. godini će biti nepovoljan period za ova 5 znakova horoskopa. Evo šta možete očekivati.

Bik

Ljudi rođeni pod horoskopskim znakom Bika mogu se suočiti sa izazovima tokom prvog pomračenja Sunca 2024. Mogli bi se suočiti sa poteškoćama u poslu i finansijskim pitanjima, kao i doživeti preokret u bračnim životima.

Pored toga, mogu se javiti sukobi sa komšijama, što ističe potrebu za oprezom i pažljivim razmatranjem tokom ovog vremena.

Rak

Prvo pomračenje Sunca smatra se nepovoljnim za osobe rođene pod znakom Raka. Ovaj period može doneti razne izazove u njihovim životima.

Oni koji se bave poslovnim poduhvatima mogu naići na finansijske gubitke, što će ih navesti da ponovo procene svoje strategije ili smanje troškove.

Shodno tome, mogu doživeti povećan mentalni stres i smanjen nivo samopouzdanja. Osećaj praznine i depresije takođe mogu preovladati tokom ovog perioda, što povećava njihov emocionalni teret.

Vaga

Pojedinci rođeni pod horoskopskim znakom Vage mogli bi se suočiti sa teškim periodom tokom prvog pomračenja Sunca 2024.

Pre pomračenja, u njihovim ličnim životima mogu se pojaviti mnogi problemi.

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *