Menu Close

Potpuno pomračenje Sunca 8. aprila donosi vrlo stresan period za 5 znakova Zodijaka, pretvarajući njihov život u pakao…

Astrološki fenomen pomračenja Sunca snažno utječe na sve znakove Zodijaka, a 2024. godina nam donosi čak dvije solarne eklipse. Prva od ovih spektakularnih kozmičkih događaja dogodit će se u vatrenom znaku Ovna, 8. aprila, poznata kao Khagras ili potpuno pomračenje Sunca.

Drugo pomračenje Sunca – Kankanakriti, ili prstenasto pomračenje, očekuje nas u srijedu, 2. oktobra.

Astrolozi tvrde da će ovaj period biti vrlo izazovan za određene horoskopske znakove. Otkrijte jeste li možda među njima i što vam Univerzum priprema.

Bik

Bikovi bi mogli doživjeti turbulencije na polju posla i financija, uz moguće preokrete u ljubavnom životu. Sukobi s susjedima mogu dodatno potaknuti oprez i pažljivo promišljanje.

Rak

Osobe rođene u ovom vodenom znaku također bi se mogle suočiti s izazovima, posebno u poslovnoj sferi. To može dovesti do financijskih gubitaka i povećanog stresa. Osećaji praznine i depresije mogu biti prisutni, opterećujući emocionalno stanje.

Vaga

Vage bi mogle proći kroz teške trenutke u privatnom životu, uz moguće probleme u upravljanju kompanijama koje vode. Ovo može uzrokovati veliki mentalni pritisak i negativno utjecati na opće zdravlje i stanje organizma.

Škorpija

Još jedne pripadnike vodenih znakova, Škorpije, takođe očekuje izazovan period uoči pomračenja Sunca.Nevolje se mogu pojaviti posebno na poslovnom planu.Intenzivan pritisak na poslu može uzrokovati povećan nivo stresa.

Strelac

Strelčevi se mogu suočiti sa nepovoljnim situacijama na radnom mestu tokom ovog pomračenja.Moguće je da će se pojačati pritisak od strane brojnih konkurenata i nadređenih.Osobe rođene u ovom vatrenom znaku mogu osetiti frustracije u pogledu ostvarivanja napretka.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *