Menu Close

Blizanci, Strelac i Ribe u aprilu 2024. suočit će se s izazovima u ljubavi, mogući su problemi u vezi..

Nema boljeg godišnjeg doba za ljubav i romantiku od proleća, kada se čitava priroda budi nakon dugog zimskog sna. Međutim, astrolozi upozoravaju da su neki znaci Zodijaka baš u aprilu u opasnosti da se suoče s prekidom romantične veze sa partnerom.

Ukoliko želite da održite harmoniju u vezi, veoma je bitno da slušate potrebe svog partnera i da budete spremni na kompromise. S druge strane, ponekad trebate biti otvoreni za okretanje nove stranice u životnoj knjizi, kako biste, puni novih snaga i energije, krenuli u potragu za onim što vaše srce zaista želi.

Astrolozi predviđaju da će april biti veoma emotivan i izazovan za Blizance, Strelce i Ribe. Nestabilnost u privatnom životu može imati uticaja i na druge sfere, uključujući zdravlje i posao.

Blizanci

Blizanci, pružiće vam se prilika da popravite sve ono što vam se čini potpuno uništenim u vašoj vezi – nikada nije kasno da se nadate promenama.

Morate ostaviti po strani svoj ponos i pružiti partneru neophodnu emocionalnu sigurnost.

Pokažite poštovanje prema partneru, tako što ćete mu pružiti dovoljno vremena za isceljenje, kako bi povratio veru u vašu zajednicu.

Iza vas je veoma težak period, kroz koji ste prošli zajedno, ali ljubav je jača od svih povređenih osećanja i nesporazuma.

Svakako je ponekad u romantičnom sukobu dobro zastupati svoja uverenja, ali takođe je važno potruditi se da sagledate stvari iz perspektive druge osobe.

Postoji šansa da vaša veza uspe, ali samo ukoliko oboje uložite neophodan trud i pokažete međusobno razumevanje.

April će biti svojevrsna prekretnica – ili sledi jačanje zajedništva i ponovno jačanje ljubavi, ili je vreme za konačni raskid.

Strelac

Strelac, cenite slobodu iznad svega – obožavate putovanja, nova otkrića i osećaj potpune nezavisnosti.

Međutim, u vezama često gubite orijentaciju i postajete neodlučni o svojim dugoročnim planovima i ciljevima u životu.

Veoma je teško pronaći sredinu. Bežite od obaveza, a kontrola je najgora stvar koja se može desiti u vezi.

Ljubomora i ograničenja u vezi mogu biti uzrok pasivno-agresivnog ponašanja.

Potrebno vam je samo malo slobode i vremena da budete sami.

Iako cenite nezavisnost, svakako ne želite da vaša romantična veza propadne.

To je razlog zbog kojeg se često emocionalno povlačite, kako biste pronašli ravnotežu.

Vrlo je moguće da se vašem partneru neće dopasti ovakvo ponašanje, pa možda neće moći da izdrži takve emocionalne ispade i poželeće da ode od vas, u pokušaju da nađe stabilniju osobu.

Ukoliko oboje mislite da je vaša veza postala monotona i dosadna, trebalo bi da vodite iskren razgovor o međusobnim potrebama.

Samo tako postoji šansa da održite harmoniju i ponovo raspalite stari ljubavni plamen.

Ribe

Nažalost, za osobe rođene u ovom vodenom znaku, astrolozi imaju razočaravajuća predviđanja – april će biti jedan od najgorih meseci u godini.

Pojaviće se brojne poteškoće, posebno na polju vašeg privatnog života. Suočićete se sa ljubomorom, brojnim nesporazumima i raspravama.

Po prirodi ste veoma osetljivi i izbegavate sukobe, ali veze su za vas iscrpljujuće. Želite da promenite svoje ponašanje, ali ne znate kako to učiniti.

Ukoliko želite da vaša veza opstane, oboje morate komunicirati i otvoreno razgovarati o svojim osećanjima.

Da li postoji gora stvar od toga da ste u vezi sa nekim, a osećate se tako izolovano i usamljeno? Tu se nikako ne može govoriti o emocionalnoj sreći i radosti, već samo o održavanju prividnog zajedništva.

Postoji izlaz iz ove naizgled bezizlazne situacije, ali samo ako ste spremni uložiti napor i hrabro se suočiti sa svim poteškoćama.

Tek kada oboje budete spremni razgovarati o onome što vam je na umu, moći ćete ponovo pronaći mir.

Ne postoji drugi način da se stvori partnerstvo u kojem će obe strane osećati poštovano i sigurno.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *