Menu Close

Zapamtite ih dobro – 4 Najpovoljnija Datuma u Aprilu 2024. godine…

Astrolozi su otkrili koji dani u aprilu mogu biti najuspješniji i zašto! Zabilježite ove informacije kako biste znali kada bi trebali biti najaktivniji.

Ovi datumi će vam pomoći da usmjerite svoju energiju prema postizanju uspjeha i ostvarenju vaših ciljeva. U danima snage, nemojte se ograničavati niti stvarati prepreke svom razvoju.

Ovo su dani kada nema granica pred nama. Neka sreća i ljubav obogate vaš život.

4. april – Dan Refleksije

Ovaj dan obećava da će biti jedan od najuravnoteženijih u godini. Četvrti u ovom mjesecu omogućit će vam da radite što god želite – bez ikakvih komplikacija.

Na ovaj dan, sva vrata bit će vam otvorena. Četvorka će vam pomoći da se oslobodite loših uspomena i krenete prema ostvarenju svojih dugogodišnjih snova ili da napravite prvi korak u tom smjeru. Imajte vjere u sebe i zapamtite, 4.4., slobodno radite ono što vas ili vaše voljene čini sretnijima.

21. april — Trigon Sunca-Plutona

Ovaj dan obećava da će biti izuzetno emocionalan (na pozitivan način) zbog harmoničnog aspekta Sunca. Kvadratura neće biti posebno istaknuta u odnosu na ostale aspekte, ali ako su udaljeni objekti uključeni u ovaj aspekt, onda je to izuzetno značajno. Ovo je dan ljubaznosti, brige, pozitivnosti, međusobne podrške i povećane komunikacije. Ljudi će biti skloniji komunikaciji i otvorenosti jedni prema drugima. Iskoristite ovo vrijeme da se pomirite s nekim, zbližite s drugima ili pronađete srodne duše i nove prijatelje.

26. april je dan početka direktnog kretanja Merkura

Na ovaj dan će se Merkur vratiti u direktno kretanje čime će se završiti retrogradna faza. Ovaj dan će biti izuzetno povoljan za mnoge od nas. Finansijski sektor će procvetati i ponovo početi da donosi pozitivne emocije mnogima od nas. Glavna stvar ovog dana je da ne budete lenji i da budete otvoreni za nova poznanstva i traženje inspiracije.

29. april — Venera prelazi u znak Bika

Druga kuća horoskopa, koju predstavlja Bik, najčešće je odgovorna za sferu novca, uspeha i finansijske sreće, imovine i ljudskih tajni. Venera nije posebno vezana za sve ovo, ali će nam svima dati snagu da krenemo ka svojim snovima, piše Atma.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *