Menu Close

Strelac i Blizanci – Univerzum im naklonjen, želje se ostvaruju bez napora…

Svako od nas poznaje barem jednu osobu koja izbegava nedaće i neuspehe kao da su prokletstvo, zbog čega često kažemo da “ima više sreće nego pameti”.

Nastavite čitanje i otkrijte da li pripadate predstavnicima Zodijaka koji čini se da idu kroz život uz blagoslov viših sila.

Devica

Horoskopski znak Devica pripada elementu Zemlje, zajedno sa Jarcem i Bikom. Međutim, Devica se izdvaja po svojim izraženim liderskim osobinama koje joj pomažu da ostvari svoje ciljeve i želje. Šta razlikuje Device od ostalih horoskopskih znakova? Praktičnost, sposobnost da vodi brigu o budućnosti i racionalan pristup. Oni su izuzetno fleksibilni i pažljivi prema drugima.

Osobe rođene u znaku Device takođe su znatiželjne i vole da istražuju svet oko sebe. To im omogućava da istražuju i uče, ali ne žure s donošenjem zaključaka. Svoj uspeh planiraju pažljivo i postepeno.

Strelac

Drugi miljenik univerzuma je horoskopski znak Strelca. Osobe rođene u ovom sazvežđu pripadaju elementu Vatre; optimisti su i obdareni snažnom životnom energijom. Važno je zapamtiti da su Strelčevi ljudi koji nikada ne miruju. Energija, aktivnost i radoznalost deo su njihove prirode. Ne mogu zamisliti život bez putovanja. Vole biti u centru pažnje i spremni su preuzeti rizik.

Još jedna karakteristična osobina horoskopskog znaka može se nazvati nemirom i željom za promenom. To je zbog odsustva straha od nečeg nepoznatog.

Blizanci

Glavni favoriti univerzuma mogu su Blizanci prema horoskopskom znaku. Njima sam život nudi mnogo mogućnosti i štiti ih od neuspeha i nevolja. Blizanci su uvek u potrazi za sobom i duševnim mirom. To ih ne sprečava da isprobaju nove stvari i prilično često rizikuju.

Karakteristične osobine horoskopskog znaka Blizanac su avanturizam, tvrdoglavost i neusaglašenost. Ne zaboravite da se često ispostavi da su oni često kao ličnosti intelektualci i složene, dvojne prirode.

Izvor: Stil

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *