Menu Close

Preljuba je opomena da život gradimo sa pogrešnom osobom – 5 naučenih lekcija iz neuspelih veza ..

Svaka osoba u našem životu ima svoju svrhu. Neki dolaze kako bi nas nečemu naučili, dok drugi ostaju zauvijek.

1.Ljudi varaju iz različitih razloga, a to nema veze s vašim osobinama ili nedostatcima. Prevaranti i lažovi često lutaju u sopstvenim iluzijama. To je realnost koju moramo prihvatiti.

2.Ne zatvarajte oči pred istinom: Nevjera može biti blagoslov jer nas upozorava da gradimo odnos s pogrešnom osobom. Odluka da li oprostiti prevaru i nastaviti dalje je na vama, ali ne zaboravite da je to i upozorenje.

3.Ne dozvolite da vam se oduzme samopoštovanje.Jedna od ključnih vrijednosti u životu je svijest o vlastitoj važnosti. Osjećaj vrijednosti je osobina koja posebno dolazi do izražaja u teškim trenucima i uspjesima. Uvijek sebe stavite na prvo mjesto i poštujte sebe. Vaše samopoštovanje je dragocjeno, ne dozvolite da bude narušeno zbog ljubavi, posebno ne dopustite da ga drugi unište.

4.Nekada gubimo stvari kako bi se otvorio prostor za nove i bolje. Samo zato što smo navikli na jednu stvar, ne znači da druge nisu vrijedne ili bolje. To isto vrijedi i za ljubav. Nakon prekida često mislimo da nećemo pronaći ništa bolje, ali to nije uvijek istina.Taj strah nas često sprječava da istražimo ono što možda jest sudbina za nas, što čeka negdje, čak i ako je blizu.

5.Bol nas može obogatiti. Svaka bol i teška situacija predstavljaju dragocjenu lekciju na našem životnom putu. Iako je bolna dok traje, kroz nju ćete naučiti mnogo više. Ne bojte se boli; kada shvatite koliko vam je korisna, nećete se više plašiti suočiti s njom.

Izvor:pult24.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *