Menu Close

Pet Znakova Zodijaka koji će do kraja 2024. pronaći svoju srodnu dušu, prema Juliji Lifanovoj…

Dok se leto polako približava, takođe znamo da osim visokih temperatura, ovo godišnje doba donosi i uzavrele emocije.

Prema rečima čuvene ruske astrologinje Julije Lifanove, druga polovina 2024. godine donosi Amorovu strelu koja će direktno pogoditi srca pet znakova Zodijaka.

Univerzum je pripremio poseban set okolnosti za ove horoskopske znakove, čineći da se čitav njihov život složi kao slagalica.

Naći će se licem u lice sa svojom srodnom dušom, a srce će im ludo zakucati, dok ovaj sudbinski susret neće moći da izbegnu.

Blizanci

Mlad Mesec 6. juna dogodiće se u vašem znaku, a Jupiter će ući u njega, koji vlada brakom. Za mnoge Blizance, prvi mesec leta zaista može doneti sudbonosni ljubavni susret. Najverovatnije će se to poznanstvo dogoditi na putovanju. Vaš budući partner može biti stranac ili neko povezan sa vašom karijerom, poput šefa ili kolege.

Jarac

Dva puna meseca u vašem znaku ovog leta, plus dugotrajan tranzit Marsa od septembra do kraja aprila u sektoru vašeg partnerstva, definitivno će doneti novu vezu u vaš život. Poznanstvo može da se desi tokom leta, a početni kontakt će biti kratak – možda se samo upoznate, razmenite brojeve telefona i to je to. Međutim, od septembra, ova osoba može postati aktivnija i spremna da promeni mnogo toga u svom uobičajenom životu zbog vas, čak i da se preseli iz drugog grada.

Devica

U septembru u vašem znaku počinje dvogodišnji ciklus pomračenja, tako da već od 18. septembra možete ući u ozbiljnu vezu. Možda ćete započeti romansu koja je već postojala početkom marta, ali se nije do kraja razvila. Ipak, moguće je da ćete upoznati novog partnera, a čini se da tome doprinosi dug period usamljenosti. Dozvolite sebi da u avgustu 2024. odete na izlet, ostanete u prirodi i samo slušate sebe i istinske želje svoje duše. Nova osoba će se pojaviti zbog vašeg novog stanja – vibracije će se promeniti, a vi ćete se otvoriti za sreću.

Ovan

Crni Mesec će se kretati kroz vaš sektor partnerstva od 30. juna, što znači da može doći do pukotine u postojećoj vezi, u vidu izdaje, ili u obliku vašeg interesovanja za drugu osobu. Nekim pripadnicima ovog znaka, Lilit u Vagi će doneti veze, koje možda neće imati sasvim zdrav kontekst – ljubavne trouglove, ili pojavu druge osobe u vezama. Mlad Mesec 2. oktobra preokreće vaš svet i shvatanje suštine zajednice – u vaš život će ući osoba sa kojom ste gotovo spremni da zasnujete porodicu i započnete zajednički život.

Vaga

Od jula 2024. postaćete izuzetno privlačni – Crni Mesec ulazi u vaš znak, a već 7. septembra spaja se sa Venerom.Verovatno ćete imati veliku potrebu da otkrijete svoju senzualnu stranu, pa ćete zbog promene imidža prirodno privući nove veze u svoj život.To može biti osoba visokog društvenog statusa, jer će u septembru Mars (gospodar vaših partnera) ući u znak Raka.Tako započinje dug period vaše analize ličnih ciljeva i svrhe – odnosi će u velikoj meri promeniti vektor vašeg života.Spremite se za jesenju oluju koja će vam promeniti sudbinu!

Izvor: atma.hr

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *