Menu Close

ASTRO SUBOTA: Blizanci promene koje danas napravite u poslovnom segmentu brzo će doneti rezultate, Vage ugovorićete susret sa kolegama ili osobama koje poznajete preko posla…

Konačno je svanuo vikend! Saznajte kakav dan vam zvezde predviđaju!

OVAN

Ako je danas radni dan, imate priliku da pokrenete neke pozitivne promene. Mogući su i novčani prilivi. Posvetite se rešavanju zaostalih obaveza. Izlazak vam donosi vrlo interesantno novo poznanstvo.

BIK

Iako ćete se suočiti s preprekama, one su zanemarljive. Podrška u poslovnom segmentu vam daje vetar u leđa. Emotivno, savršen je momenat da oživite komunikaciju s voljenom osobom.

BLIZANCI

Promene koje danas napravite u poslovnom segmentu brzo će doneti rezultate. Ako vam je potreban novac, možete ga pozajmiti. Neki od vas će se dogovoriti za sastanak s osobom iz poslovnog segmenta.

RAK

Trudite se da preskočite zahtevnije obaveze i posvetite sitnijim poslovima. Misli su vam više usmerene ka emotivnim odnosima ili kontaktima s prijateljima. Odličan je dan za susrete, druženja i izlaske.

LAV

Razmišljate da li je pravi trenutak za susrete ili komunikaciju s bitnijim poslovnim partnerima. Ako osećate da ste spremni, to i uradite. Mirna atmosfera i vrlo korektan odnos s voljenom osobom.

DEVICA

Nemate mnogo poslovnih obaveza i nećete se naročito truditi da ih završite. Više ste usmereni na emotivna dešavanja. Intenzivan kontakt i susret su danas mogući. Pravi je trenutak da se pokrenete.

VAGA

Sve obaveze ćete završiti brže i uspešnije nego što ste mislili. Mnogo toga vam ide na ruku. Kontakt sa šefovima je korektan. Ugovorićete susret sa kolegama ili osobama koje poznajete preko posla.

ŠKORPIJA

Danas vam komunikacija ide od ruke – brzo uspevate da se dogovorite oko svega vezanog za posao. Ostatak dana obavezno iskoristite za uživanje – savršen je momenat za ljubav, strast i intenzivne susrete.

STRELAC

Tačno znate šta treba da uradite u poslovnom segmentu. Bićete uspešni u rešavanju problema koji su vas do sada kočili. Nalazite smirenost da se više posvetite porodici i emotivnom partneru.

JARAC

Velika podrška od saradnika donosi vam dobro raspoloženje i nadu da ćete sve situacije završiti na vreme. Kontakti sa prijateljima donose vam lepu energiju, pa im se maksimalno posvetite.

VODOLIJA

Energija dana vam prija u poslovnom segmentu. Posvetite se obavezama, kontaktima sa saradnicima i popravljanju odnosa. Emotivno osećate određeno nezadovoljstvo.

RIBE

Dan je odličan za planove, dobro raspoloženje, druženje i emotivne kontakte. Što se posla tiče, nećete funkcionisati loše, ali nećete se posebno truditi. Sada vam više prija opuštanje.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *