Menu Close

Izlazak Merkura iz postretrogradne senke donosi Blizancima, Devici i Ribama veliko olakšanje i napredak ka ostvarenju ciljeva…

Poznato je koliko je retrogradni Merkur tokom aprila pomrsio konce i poremetio planove gotovo svim horoskopskim znacima. Ova planeta je napustila svoj retrogradni položaj 25. aprila, međutim, tek danas, 13. maja, zvanično će izaći iz postretrogradne senke.

Astrolozi predviđaju da će završetak ovog astrološkog događaja doneti ogromno olakšanje za tri znaka Zodijaka, jer će im konačno sa pleća pasti veliki teret. Saznajte da li ste među njima i šta vas očekuje.

Blizanci

Kao vladajući znak Merkura, Blizanci bi mogli osetiti jači uticaj ovog tranzita.

Promena položaja Merkura može im doneti olakšanje kod mogućih nesporazuma u komunikaciji ili tehničkih poteškoća koje su nastale tokom retrogradnog perioda.

Ovo bi moglo podstaknuti Blizance da se osećaju energičnije i jasnije u svom razmišljanju i komunikaciji.

Osim toga, konačno će doći na red da ostvare sve ciljeve koje su planirali u prethodnom periodu, a koji se tiču ličnog razvoja.

Devica

Devica je takođe povezana sa Merkurom, pa bi pripadnici ovog znaka mogli da dožive pozitivne promene, nakon što Merkur izađe iz postretrogradne faze.

Ovaj tranzit im može doneti veću jasnoću u dnevnim rutinama, organizaciji i komunikaciji, prenosi atma.hr.

Devicama će možda biti lakše da rešavaju probleme koji su nastali tokom retrogradnog perioda i osećaju se produktivnije u svojim aktivnostima.

Ribe

Iako Ribe nisu direktno povezane sa Merkurom, može se desiti da osete određeni uticaj ovog tranzita.

Ovo se posebno odnosi na oblasti povezane sa komunikacijom, putovanjima i intelektualnim aktivnostima.

Nakon Merkur napusti postretrogradnu senku, Ribe bi mogle da osete veću jasnoću i smirenost u svojim mislima i komunikaciji.

Ovo bi moglo da podstakne Ribe da se otvore za nove ideje i perspektive, kao i da se lakše izražavaju u svojim interakcijama sa drugima.

Izvori: atma.hr, Stil Kurir, sensa.story

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *