Menu Close

PUN MESEC U STRELCU STIŽE USKORO: Od 23. maja svi horoskopski znaci će osetiti velike promene…

Pod punim mesecom u Strelcu 23. maja 2024. godine, verovatno ćemo obogatiti sopstveni način razmišljanja i osećati se optimistično u pogledu budućnosti. Tamo gde smo ranije videli zatvorena vrata ili blokade na putevima, ovaj pun Mesec će osvetliti novi put napred.

Da bismo iskoristili energiju ovog punog Meseca, ključ će biti zahvalnost. Što se više fokusiramo na darove i obilje oko nas, slavimo gde smo danas i osećamo se u miru sa našom trenutnom situacijom, to ćemo više koristi osetiti od ovog punog Meseca.

Pun Mesec u Strelcu: Traženje radosti

Koristite ovaj pun Mesec kao podsetnik da tražite radost, proslavite sve što vas čini srećnim i unesite malo avanture i igre u svoj život! Probajte nove stvari, družite se s prijateljima koji vas ispunjavaju, radite nešto što rasplamsava vaše strasti. Podsećajte sebe da život nije samo naporan rad, već i uživanje.

Naša namera može pomoći da se oslobodimo srama zbog traženja radosti. Ponekad se osećamo kao da je naporan rad neophodan da bismo se osećali produktivno ili da bismo napravili razliku. Međutim, ponekad je najbolja razlika koju možemo napraviti ta da budemo osoba koja donosi radost.

Pun Mesec u Strelcu i Neptun: Planeta snova

Neptun, planeta snova, aktivan je pod ovim punim Mesecom, pružajući nam podršku u ostvarivanju naših snova. Usudite se da sanjate veliko; usudite se da dosegnite više i neka vas vodi svetlost punog Meseca.

Neptun je takođe veoma kreativna planeta, pa će kreativni projekti biti posebno podržani. Možemo osetiti nalet kreativne energije, što nam omogućava da razmišljamo drugačije i osećamo se potpunije.

Kad god je Neptunova energija jaka, univerzum nas podseća da verujemo svojim instinktima. Naša intuicija može biti pojačana pod Neptunovom čarolijom, pa ako postoji nešto što treba da završite ili da se oslobodite iz svog života, slušajte svoju intuiciju.

Upijanje vibracije punog Meseca

Ako želite da upijete obilnu vibraciju ovog punog Meseca, postavite se u način razmišljanja o obilju, a najbrži način da to uradite je kroz zahvalnost. Biti zahvalan za sve što imate omogućava vam da podignete svoju vibraciju i

sagledate stvari iz pozitivnijeg ugla.

Ako prolazite kroz težak period, pokušajte da se izvučete iz nereda tako što ćete napraviti pauzu i odvojiti vreme za zadovoljstvo. Neka vam namera bude zadovoljstvo i radost i vidite kako to pomaže da se stvari promene. Uživajte u malim stvarima koje vam donose sreću i ispunjenje, jer to može imati veliki uticaj na vašu ukupnu energiju i perspektivu.

Pun Mesec u Strelcu pruža savršenu priliku da se oslobodite stresa i negativnih emocija, otvarajući se za nove mogućnosti i radost. Bilo da se radi o avanturama, kreativnim projektima ili jednostavno uživanju u trenutku, iskoristite ovu energiju za lični rast i razvoj. Neka vas svetlost punog Meseca vodi ka većem osećaju ispunjenosti i sreće.

Izvor:Sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *