Menu Close

8 ZNAKOVA DA IZMEĐU VAS I MUŠKARCA POSTOJI JAKA HEMIJA: Saznajte da li će vas ljubav odvesti na sedmo nebo…

Šta znači kada kažemo da između dvoje ljudi postoji “ljubavna hemija”? To je nešto što nije opipljivo, ali se oseća. Osećate da ste sa osobom povezani na neki čudesan način, kao da ste jedno, neraskidivo. Osećate hemiju sa nekim kada vam srce počne brže kucati, a toplota se širi vašim telom. Hemija je ono što ljude čini kompatibilnim. Međutim, moguće je voleti nekoga s kim niste u potpunosti kompatibilni, ali vam je lepo zajedno.

Kako prepoznati hemiju između dvoje ljudi?

Osećate kao da samo vi postojite na svetu
Osećate se apsolutno prijatno kada ste zajedno, čak i u prisustvu mnogih ljudi. Osećate posebnu povezanost i bliskost, znate da je on uvek tu za vas, i on zna da ste vi uvek tu za njega.

Imate zajednička interesovanja

Uvek ćete naći mnogo toga zajedničkog jer imate isti pogled na život i slične preferencije. Volite istu ili sličnu muziku, inspirišu vas isti umetnički pravci, volite slične filmove… A čak i kada vam se ukusi ne poklapaju, to vam ne smeta. Naprotiv, dajete slobodu partneru da uživa u svojim interesovanjima.

Delite isti smisao za humor

Uživate u istim šalama i možete međusobno da se nasmejete. Ono što vas dvoje smatraju smešnim možda neće biti smešno drugima, ali to nije važno. Važno je samo da se vi dobro zabavljate.

Imate uzajamno poštovanje

Ovo je ključni element jake veze. Poštujete jedno drugo, razumete se, cenite partnerove želje, vrednosti, stavove i podržavate njegove ciljeve. Svako od vas zadržava svoj integritet i identitet u vezi.

Uvek ste iskreni jedno prema drugom

Svesni ste duboke emocionalne veze među vama, pa možete da budete iskreni jedno prema drugom, bez obzira na sve. Radije birate istinu, čak i ako je bolna. Ne tolerišete laži, niti ih koristite prema partneru.

Imate odličnu kompatibilnost

Poštujete i ispunjavate partnerove želje, razmenjujete fantazije i trudite se da obostrano uživate u intimnosti. Vaši odnosi su usmereni na zadovoljstvo obe strane.

Uživate u tišini jedno pored drugog

Ponekad je samo ćutanje u prisustvu voljene osobe dovoljno da se osećate prijatno. Bitno je da ste zajedno, bez obzira na to da li razgovarate ili ćutite.

Nikada vam nije dosadno

Bez obzira na aktivnost, uvek pronalazite način da se zabavite kada ste zajedno. Možete provesti vreme gledajući film kod kuće, putujući, izlazeći ili jednostavno opuštajući se zajedno. Sve je bolje kada ste zajedno.

Izvor:Sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *