Menu Close

Izašli su na prvi sastanak, a onda joj je dečko postavio zahtev! Svi je savetuju da pobegne glavom bez obzira…

Ono što je trebalo da bude lep izlazak, pretvorilo se u potencijalnu katastrofu.

Prvi utisci mogu imati trajan uticaj, a to posebno važi za prve sastanke. Mnogi provedu to vreme procenjujući da li je dotični “onaj pravi”, slučajna afera ili možda čak serijski ubica, pre nego što odluče da li vredi još jednog sastanka.

Jedna anonimna korisnica društvene mreže Reddit, podelila je svoju neobičnu priču, tražeći pomoć ostalih korisnika. Ona je tvrdila da je ćaskala sa momkom nekoliko nedelja, pre nego što je pristala da se uživo upoznaju. Prvi susret je očigledno prošao odlično; par se upoznao i vodio pronicljive razgovore celo veče. Međutim, činilo se da je ovo previše dobro da bi bilo istinito, kada je dobila čudnu poruku nakon što je svako otišao svojoj kući te noći.

-Poslao mi je poruku rekavši: “Sledeći put kada se sretnemo, probaj da se ne šminkaš” – napisala je ona na platformi.

-Nosila sam malo više šminke nego inače, jer je bio prvi put da se viđamo, ali nije bilo ništa previše jako ili ekstravagantno.

Žena je brzo naglasila da neće ići na plivanje, ronjenje ili bilo šta drugo što bi možda zahtevalo nedostatak šminke. Dotični čovek takođe nije pružio kontekst za svoj zahtev, ostavljajući korisnicu Reddita veoma rastrzanom i zbunjenom.

-Ne znam da li preterujem ili treba da ovo shvatim kao čudnu poruku, pošto smo se tek danas sreli prvi put? Kako biste se vi (devojke) osećale povodom ovoga? – pitala je anonimna devojka.

Nije iznenađujuće da je objava od tada prikupila stotine komentara, a mnogi tvrde da je ovo “crvena zastavica”, čak i ako je u početku izgledao fino.

-Momci poput ovih počinju da rade mala s**nja rano u procesu zabavljanja, jer je to način da testiraju rigidnost tvojih granica, da učine da budete samosvesni u pogledu svog izgleda i započnete vezu sa idejom da niste dovoljno dobri u svom prirodnom izdanju. On je tip koji vas “može učiniti najboljom”, ali samo ako ste voljni da promenite sve o sebi na način na koji on kaže – bio je jedan od komentara.

-Nikad ne govorim partneru šta da radi sa svojim telom/izgledom. Ili mi se sviđa takav kakav jeste ili ne. Ako želim da znam šta partner misli o mom izgledu, pitaću – glasio je drugi komentar.

-Bolje ti je da se ne uplićeš dalje.

-Beži od njega, glavom bez obzira.

Šta vi mislite da bi ova devojka trebalo da uradi?

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *