Menu Close

7 ZNAKOVA DA JE PARTNERU DOSADNO S VAMA: O čemu izbegava da priča i kako se ponaša kada ste zajedno…

U vezi, nije uvek lako protumačiti partnerove emocije. Ponekad ih ne izražavaju rečima, već kroz svoje ponašanje. Postoje uobičajeni znakovi koje treba uzeti u obzir.

1. Smanjena komunikacija: Komunikacija je ključna za održavanje zdrave veze. Ako primetite da se komunikacija smanjuje ili gotovo ne postoji, to može biti znak da vaš partner gubi interesovanje.

2. Pojačano druženje: Ponekad osoba kojoj je dosadno u vezi postaje izuzetno društvena, tražeći uzbuđenje koje ne pronalazi u vezi.

3. Manje fizičke intimnosti: Nedostatak fizičke intimnosti može ukazivati na osećaj dosade ili nezadovoljstva u vezi.

4. Nedostatak entuzijazma za zajedničke aktivnosti: Gubitak interesa za aktivnosti koje ste ranije voleli raditi zajedno može biti znak da vaš partner smatra da je veza postala monotona.

5. Povećana kritika: Preterana kritika može biti znak dubljih problema u vezi ili izraz nezadovoljstva ili dosade.

6.Odsutnost: Kada je osobi dosadno, njen um često luta. Može delovati rasejano tokom razgovora ili vremena provedenog zajedno. Iako može biti fizički prisutna, mentalno može biti negde drugde. Ovo ponašanje može biti njen način da se izbori sa monotonijom u vezi.

Ako primetite da vaš partner često deluje odsutan, to može biti znak da nešto nije u redu. Važno je da se time pozabavite što pre.

7.Nedostatak planova za budućnost: Planiranje za budućnost obično ukazuje na posvećenost i interesovanje za vezu. Kada je osobi dosadno, mogla bi prestati da razgovara o budućnosti ili planira zajedničke aktivnosti. To može biti znak da izbegava razmišljanje o budućnosti veze.

Ova promena može biti suptilna, kao što je izbegavanje planiranja zajedničkih odmora ili izostanak razgovora o budućim planovima. To može jasno ukazati da partner gubi interesovanje za vezu.

Izvor:Sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *