Menu Close

ASTRO NEDELJA: Škorpije provešćete se bolje nego što to očekujete, Blizanci u dobrom ste raspoloženju i željni kontakta sa voljenom osobom ili simpatijom….

Pred horoskopskim znakovima je dan ispunjen ljubavlju i pažnjom!

OVAN

Tranzitni Mesec je u vašem polju posla, karijere, i onoga što najviše želite, pa je sigurno da ćete ovaj dan provesti baveći se aktivnostima koje vam donose zadovoljstvo i ispunjenje. Moguće je da ćete sa emotivnim partnerom izaći i prošetati.

BIK

Tranzitni Mesec je u vašem polju planova, pa je sada pravi trenutak da sednete i dobro razmislite o pitanjima koja su vam bitna. Takođe, komunikacija sa ukućanima i partnerom donosi vam zadovoljstvo i mir.

BLIZANCI

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju kriza, promena, strasti i sigurno je da ćete ovaj dan najviše iskoristiti upravo kroz ovaj poslednji segment. U dobrom ste raspoloženju i željni kontakta sa voljenom osobom ili simpatijom.

RAK

Tranzitni Mesec je u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava, pa je pravi trenutak da se okrenete osobama koje volite i sa kojima ste bliski. Sa emotivnim partnerom danas možete ostvariti odličnu komunikaciju i napraviti prave dogovore.

LAV

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju svakodnevice, pa biste verovatno više pažnje trebali da posvetite svom domu i ukućanima. Takođe, obavezno pronađite dovoljno vremena za sebe i za svoj odmor. Malo uživanja vam je baš potrebno.

DEVICA

Tranzitni Mesec je u vašem polju životne radosti, kreativnosti, dece, ljubavi – pa je svakako pravi trenutak da se usmerite na ove oblasti. Najbolje je da napravite neki dobar dogovor sa prijateljima ili voljenom osobom i date sebi malo oduška.

VAGA

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju doma i porodice. Možda baš i niste planirali da ukućanima posvetite ceo svoj dan, ali makar jedan njegov deo iskoristite da budete sa članovima svoje porodice. Nakon toga – prijatelji vas čekaju.

ŠKORPIJA

Tranzitni Mesec je u vašem polju pokreta, dogovora, susreta, komunikacije, pa bi svakako bio dobar momenat da napravite neku “akciju” sa svojim prijateljima ili sa osobom koja vam se dopada. Provešćete se bolje nego što to očekujete.

STRELAC

Tranzitni Mesec je danas u vašem polju ličnih vrednosti, pa bi u suštini vreme trebali da provedete u onome što je vama najbitnije. Danas bi to mogao biti kontakt sa voljenom osobom, jer mi se čini da biste trebali da se usmerite na tu stranu.

JARAC

Tranzitni Mesec je u vašem znaku i polju ličnosti i akcenat biste danas trebali da stavite na sebe, na svoje potrebe i uživanje. Najbolje bi bilo da vreme provedete sa osobama koje vam donose živost, dobro raspoloženje i podstiču vas na akciju.

VODOLIJA

Tranzitni Mesec je u vašem polju podsvesti i tajni, pa ćete u prvom delu dana biti više usmereni na neka svoja razmišljanja i planove. U drugom delu dana naglašeno polje ljubavi kaže na koju stranu bi bilo najbolje da odete – ka provodu i radosti!

RIBE

Tranzitni Mesec je u vašem polju podsvesti i tajni, pa ćete u prvom delu dana biti više usmereni na neka svoja razmišljanja i planove. U drugom delu dana naglašeno polje ljubavi kaže na koju stranu bi bilo najbolje da odete – ka provodu i radosti!

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *