Menu Close

Kad žena kaže “u redu” ništa nije u redu – Fraze koje muškarci ne bi smeli ignorisati…

Žene i muškarci se razlikuju po mnogo čemu. Žene imaju drugačiji način komunikacije i drugačije gledaju na svet oko sebe. Žene cene komunikaciju i potrebna im je veća interakcija u vezi nego muškarcima. I žene i muškarci žele zadovoljiti svoje partnere, ali im je ponekad veoma teško razumeti i prihvatiti različite načine komunikacije. Naročito je teško muškarcima razumeti žene i neke njihove fraze koje ćemo u nastavku navesti.

1.U redu! Mnoge žene koriste ovu frazu kako bi završile razgovor, bar privremeno. Ipak, treba imati na umu da ako žena glasnijim tonom kaže “U redu”, znajte da ništa nije u redu i da je verovatno besna kao ris.

2.Gotova sam za 5 minuta: Mnoge žene su jako odgovorne i dobro organizuju svoje vreme. Sa druge strane, postoje i one žene koje kada kažu da su spremne za 5 minuta sigurno neće biti spremne za 5 minuta i možete računati da ćete morati da ih čekate malo duže.

3.Ma ništa: Žena izgovara ovu frazu ili u slučaju da muškarac nije obraćao pažnju na ono što mu je govorila, ili u slučaju kada ju je pitao nešto što je očigledno. Razgovori koji uglavnom počinju sa “ma ništa” završavaju sa “u redu” nakon čega je najbolje da muškarac nestane na neko vreme dok se žena ne smiri.

4.Neka ja ću: Ovo je znak da je neko nešto zeznuo, a to je uglavnom muškarac.Vjerovatno nije uradio nešto što je ona tražila od njega pa je njegova ljepša polovima odlučila da zasuče rukave i završi posao sama. U ovom slučaju muškarac se može izviniti, završiti ono što je trebao uraditi, a što je ona započela i ponovo se izviniti ili nestati ako primjeti da je ona previše bijesna i ne dopušta mu da joj pomogne.

5. Ostavi me na miru; Iza ove fraze nema skrivene poruke. Nemojte je gledati, dodirivati ili govoriti bilo šta dok je ne prođe bijes. Budete li je stalno nešto zapitkivali i pokušavali popraviti stvari možete napraviti samo još gore.

Izvor:infopult.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *