Menu Close

Mnoge ljubavi u životu nas povrijede, a samo prave spase: 10 obeležja sudbinske ljubavi…

Donosimo 10 znakova po kojima možete prepoznati sudbinsku ljubav:

1.Ljubav na prvi pogled: Kod sudbinske ljubavi strast se rasplamsa vrlo brzo, čak i ako se sretnete u zrelim godinama, ponašaćete se kao dva zaljubljena tinejdžera. U početku se čini da je veza savršena, postoji snažna privlačnost.

2.Deja-vu: Ponekad imate osjećaj da se znate od prije ili da su se neke stvari u vašoj vezi već desile. Imate deja vu momente u kojima osjećate da ste bili zajedno i ranije.

3.Snažna povezanost: Ova veza uvlači toliko duboko u vas da se čini da je odlazak nemoguć. Kada izgradite snažan odnos, postajete kao jedno, mislite kao jedno i ponašate se kao jedno. Osjećate duboku, duhovnu vezu s tom osobom, kao da je poznajete već dugo vremena.

4.Na istoj ste talasnoj dužini: Razumijete jedno drugo i imate sličan način razmišljanja. Možete imati slične nedostatke ili navike, oboje ste se susretali sa sličnim izazovima tokom djetinjstva.

5.Vaša veza je intenzivna: U vašem odnosu neće uvijek sve biti med i mlijeko. Zbog vaših jakih emocija imaćete i strastvene dane provedene u krevetu ali i u svađi.

6.Ponekad možete naslutiti što vaš partner misli: Vi ste kao jedno biće razdvojeno na dva dijela, zbog čega često imate slične misli i možete predvidjeti reakcije vašeg partnera u datom trenutku.

7.Sudbinska veza je potpuno jedinstvena: Vaša veza je emocionalna, izazovna i može probuditi u vama nešto što možda niste ni svjesni da postoji i što niste doživjeli do tada.

8.Prolazite kroz velike promjene: Može doći do ogromne transformacije u vama i vašem životu kada prvi put sretnete tu osobu.

9.Istinski brinete za partnera i vodite računa o njemu.

10.Niko drugi vas više ne zanima i spremni ste provesti cijeli život s tom osobom.

Izvor:pult24.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *