Menu Close

ASTRO SUBOTA: Jarčevi ovo je važan dan za vas jer ćete lako postići dogovore i uslove koji su korektni, Ovnovi problemi koji vas brinu će se pokrenuti…

Zvezde otkrivaju šta vas očekuje prvog dana juna!

OVAN

Nervozni ste i želite brzo da završite određene situacije kako biste se tokom vikenda opustili. Problemi koji vas brinu će se pokrenuti. Očekujte zanimljive kontakte preko društvenih mreža.

BIK

Danas ste u solidnom raspoloženju i svoje zadatke ćete obaviti besprekorno. Ne nervirajte se zbog nekolegijalnih poteza ili nečijeg lošeg ponašanja. Više ćete biti okrenuti prijateljima i društvu, a moguće je i novo poznanstvo.

BLIZANCI

Nije važno da li vaše dobro raspoloženje ima pravu osnovu; bitno je da ste odlučili da se ne nervirate zbog sitnica koje ne možete rešiti. Suprotni pol danas pokazuje poseban interes za vas i stižu vam zanimljive ponude.

RAK

Promene u poslednjem trenutku su vam omiljene, pa se pripremite za takav dan. Ne raspravljajte se sa saradnicima jer nema svrhe. Otvoreno razgovarajte sa voljenom osobom. Dan pred vama nije loš.

LAV

Danas možete napraviti okvirne dogovore, ali pustite drugu stranu da predloži šta nudi. Nemojte se zalećivati. Voljena osoba je raspoložena i spremna da se više angažuje oko vas.

DEVICA

Posvećeni ste obavezama i uspećete mnogo toga da završite. Malo ste zabrinuti zbog kašnjenja priliva novca koji nestrpljivo očekujete. Danas je odličan za izlazak sa emotivnim partnerom.

VAGA

Danas vam se mogu otvoriti neka vrata ili vam biti ponuđena prilika kojoj ste se nadali. Trebaće vam manje vremena da obavite sve što morate. U emotivnom segmentu stvari se odvijaju izvrsno i kontakt sa nekim ide kako želite.

ŠKORPIJA

Poslovni partneri imaju predlog koji vam se u prvi mah neće svideti. Sačekajte pre nego što ga odbijete jer ćete kasnije shvatiti da je korektan. Jaki kontakti sa suprotnim polom na neobaveznoj bazi.

STRELAC

Čini vam se da ste u praznom hodu i da se ništa posebno ne dešava. Umesto da čekate, prihvatite se redovnih obaveza. Trudite se da održite korektan odnos sa partnerom.

JARAC

Ovo je važan dan za vas jer ćete lako postići dogovore i uslove koji su korektni. Malo sreće je na vašoj strani. U emotivnom segmentu situacija sa voljenom osobom varira i nikada se ne zna u kom pravcu će otići.

VODOLIJA

Neke situacije ćete moći da rešite u svoju korist, ali će vam to doneti manje dobitke i polovično zadovoljstvo. U emotivnom segmentu ovo je pravi dan za flertovanje, izlazak ili druženje na društvenim mrežama.

RIBE

Podrška jedne osobe vam mnogo znači jer vas „gura“ u pravom smeru i ne dozvoljava da odustanete od onoga što želite. U emotivnom segmentu situacija se poboljšava, sigurniji ste u voljenu osobu i radujete se susretu.

Izvor:prva.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *