Menu Close

O ljubavi muškarca sudite po njegovim delima: 5 saveta ženama kako bi bolje razumele muškarce…

Već dugi niz godina stručnjaci proučavaju odnose između muškaraca i žena i došli su do zaključka da žene često ne razumeju određena muška ponašanja. Zapravo, nema velike razlike između muškaraca i žena; samo je i jednima i drugima teško da prihvate jedni druge onakvima kakvi zaista jesu. Dovoljno je da prihvatite 5 jednostavnih činjenica o muškarcima kako biste uspeli pronaći zajednički jezik.

1.Mnogi muškarci ne vole dopisivanje; ako vam muškarac ne odgovori odmah na vašu poruku, to ne mora da znači da nije zainteresovan i da je ravnodušan. Mnogi muškarci smatraju dopisivanje nepotrebnim ako o tome možete razgovarati uživo. Takođe, mnogi muškarci smatraju da ako ste u stabilnoj i ozbiljnoj vezi, nema potrebe da se konstantno dopisujete.

2.O njegovoj ljubavi sudite po njegovim delima; mnoge žene vole čuti kad im muškarac kaže da lijepo izgledaju, da su privlačne i ostale lijepe riječi. Ali, o ljubavi muškarca ne bi trebalo suditi po njegovim rečima, već po njegovim delima. Kada muškarac voli ženu, potrudiće se da joj to pokaže delima i neće trošiti energiju na prazne reči. Mnogo je važniji način na koji se muškarac ponaša prema vama nego reči koje izgovara.

3.Mnogi muškarci žele usrećiti ženu, ali ne znaju kako; mnoge žene misle da muškarci namerno komplikuju stvari i nerviraju svoje lepše polovine, ali istina je da oni zaista žele usrećiti svoje žene, samo ponekad ne razumeju šta trebaju uraditi. Ako žena nešto želi, treba to da kaže. Mnogi muškarci ne razumeju ženske nagoveštaje i zagonetke. Ne očekujte da vam muškarac čita misli i cenite njegov trud. Svaki muškarac bi želeo da žena pored njega bude srećna, a ako vidi samo prezriv stav, smatraće se nepotrebnim i otići će.

4. Muškarci imaju potrebu da se bore za ženu; Ako muškarac u jednom momentu počne osjećati da gubi ženu on će se truditi na sve moguće načine da održi vezu i zadrži svoju voljenu. Ako muškarac shvati da bi žena lakše mogla otići kod drugog, on će se truditi i boriti do poslednjeg da je zadrži, a time pokazuje koliko je zaits voli.

5. Muškarcima je potrebna sloboda;Važno je da svaka žena shvati da sloboda muškarca ne trebada se ograničava. To ne znači da on želi pobjeći od vas već mu je potrebno malo vremena za sebe. Da bi imali zdrav odnos i žene i muškarci moraju raditi na razvijanju svoje samostalnosti bez obzira na partnera. Dozvolite svom partneru malo slobode, i vama će dobro doći.

Izvor:infopult.info

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *