Menu Close

Prema ruskog astrologinje Tamare Globe, proljeće 2024. godine bit će najbliže sreći za Lavove i Ribe, doživjet će preporod na svim područjima…

Jedna od najpoznatijih ruskih astrologinja, Tamara Globa, nedavno je otkrila dva znaka Zodijaka koji će na proljeće 2024. godine doživjeti ogromnu sreću.

Njihovi će se životi u narednim mjesecima preporoditi, te će moći uživati u radosnim, zabavnim danima, dobrim međuljudskim odnosima i sjajnim poslovnim prilikama.

Lav

Ovog proljeća očekuje vas obilje posla, kreativnih projekata i različitih angažmana koji zahtijevaju vaš doprinos, ali će svi poduhvati biti nagrađeni uspjehom.

Naredni mjeseci generalno će biti obilježeni aktivnim promjenama i novim mogućnostima. Imat ćete energiju i samopouzdanje da ostvarite sve što ste zamislili. Smeši vam se ili unapređenje ili prilika u kojoj ćete moći pokazati svoje liderske kvalitete.

Kada je riječ o financijama, ovo je dobar period za ulaganja i dugoročno planiranje.

U proljeće ćete biti posebno privlačni drugima, a svi će žudjeti za vašim društvom. Ipak, malo tolerancije i diplomacije ne bi bilo na odmet, posebno u odnosima s kolegama, gdje bi moglo doći do manjih nesuglasica zbog vaše želje za dominacijom.

Prolećni dani probudit će u vama duboka, lepršava osjećanja, pa će Lavovi koji su sami biti otvoreni za nova poznanstva, s velikim šansama da upoznate nekog posebnog.

Zauzeti Lavovi održavat će harmoniju u vezi, ali moraju biti spremni na kompromise.

Ne zaboravite voditi računa o vlastitom zdravlju; proljetni umor može utjecati na vaše blagostanje.

Priuštite si više sna, vježbajte, zdravije se hranite i održavajte ravnotežu između posla i odmora.

Ribe

Ribe, od marta kreće vam nabolje u životu! Pred vama je veoma povoljan period na poslovnom planu, koji ne samo da će donijeti profit, već i korisna i zanimljiva poznanstva.

Očekuje vas važna odluka u karijeri; možda ćete odlučiti da krenete u samostalno poslovanje, promijenite karijeru ili tražite povišicu.

Bilo kako bilo, vaša odluka pokazat će se ispravnom! Ne trebate brinuti o financijama, jer vas očekuje primjetno poboljšanje materijalne situacije.

Ovaj period idealan je za kupovinu većih, važnijih stvari poput namještaja, tehnike, kako piše Blic Žena.

Moguće su i značajne promjene na privatnom planu; može doći do promjene emocionalnog statusa – veridbe, braka, trudnoće, rođenja djeteta u bliskom okruženju… Zauzete Ribe napokon će se riješiti dugoročnih problema i shvatiti što točno žele od partnera.

Slobodne Ribe mogu računati na romantičnu avanturu koja ima potencijal razviti se u ozbiljnu i harmoničnu vezu. Moguća je i romansa na poslu – da, to jest kontroverzna stvar, ali Ribama bi se ovo proljeće moglo isplatiti.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *