Menu Close

VIKEND HOROSKOP ZA 30. i 31. MART 2024.

Vikend horoskop za 30. i 31. mart preporučuje svima da se odmore posle burne nedelje, a nekim znacima neophodan je odmor od svega – čak i od partnera.

Ovan

Ne pokušavajte da ubedite druge da vas razumeju i uđu u vašu kožu. Nema potrebe da oglašavate svoje planove i želju za promenom. Bilo bi dobro da manje pričate, a više radite, te da otputujete na izlet sa porodicom.

Bik

Pokušajte da ne idete u krajnosti. Bićete previše osetljivi. Nema potrebe da se žrtvujete. Ne odbijajte pomoć prijatelja i kolega. Verujte svojim voljenima, poverite im se i organizujte večeru.

Blizanci

Ovo je povoljan period da oživite svoje smele planove i kreativne ideje, da napravite iskorak. Partner će vas podržavati cele sedmice, a nedelja je dan za opuštanje, sport, relaksaciju i putovanje.

Rak

Uspeh na poslu pratiće vas cele nedelje, a subota se samo nadovezuje i biće puna vreve. Imaćete priliku da se odmorite tek u nedelju, iskoristite je pametno.

Lav

Nedelja je bila naporna, ali donela je zadovoljstvo. Više verujte svojim osećanjima, neće vas prevariti. Organizujte večeru za prijatelje i porodicu – mnogo im nedostajete.

Devica

Ove nedelje vaše veze i poznanstva igrale su odlučujuću ulogu. Postali ste društveniji i ležerniji, a vikend bi trebalo da provedete sa svojom porodicom – užom i širom. Roditelji su vas željni.

Vaga

Važno je da preuzmete odgovornost za svoje greške i da se suočite sa stvarnošću onakvom kakva jeste. Ako ne odvojite vreme za opuštanje tokom vikenda, možda ćete propustiti jedinstvenu priliku u svom ličnom životu.

Škorpija

Iako lako upravljate ljudima i postižete uspeh, važno je da se dovoljno odmorite. Tokom vikenda možete rešiti manje probleme i posvetiti se sređivanju doma, ali pokušajte da ne preterate i da pronađete vreme za izlaske i šetnje.

Strelac

Budite objektivni u proceni sopstvenih sposobnosti i prepoznajte nagomilani umor. Zanemarite informacije koje dobijete u petak jer mogu biti netačne, a ljubomora neosnovana. Preporučuje se da vikend provedete sa decom.

Jarac

Ponekad je važno zastati i razmisliti o životu. Krajem nedelje poželećete da se posvetite sebi, da posetite frizera i osvežite svoj izgled, da stvorite red i udobnost u svom domu, kao i da se vidite sa prijateljima i rođacima.

Vodolija

Nakon perioda gužve i stresa, uz manje finansijske gubitke, iskoristite vikend za opuštanje u kadi i maratonsko gledanje serija. Imajte na umu da impulsivnost i tvrdoglavost mogu dovesti do nesuglasica sa voljenima. U nedelju izbegavajte kritike i porodične rasprave.

Ribe

Vreme je da razmislite o sebi i vašem voljenom. Imate mnogo obaveza i nerešenih problema, pa je važno da ih počnete rešavati, počevši od najvažnijih. U vezi vas očekuju svađe, ljubomora i sumnje, stoga je najbolje da provedete vikend razdvojeni.

Izvor: Sensa

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *