Menu Close

Najpovoljniji periodi za veridbu ili venčanje do kraja 2024. godine – pratite zvjezdani raspored…

Prema astrologiji, optimalni datumi za sklapanje braka su oni koji su blisko povezani sa Venerom i Jupiterom, dvije moćne planete koje donose harmoniju, sreću i strast kada se nalaze u povoljnom aspektu jedna prema drugoj ili prema drugim planetama.

S obzirom na nedavnu proslavu našeg prekrasnog običaja Mladenci, kada parovi koji su se venčali u poslednjih 12 meseci obeležavaju dan kada su stupili u brak, možda još uvek nosite utiske, i pravi je trenutak da razmotrite kada biste se mogli pridružiti ovom slavlju tokom ove godine.

Naravno, svaka pojedinačna natalna karta igra glavnu ulogu u najboljim danima za venčanje ili veridbu, ali prema pisanju “Your Tango”, postoje određeni datumi u 2024. godini koji su veoma povoljni za to.

25 mart

Ovih dana su bili veoma povoljni za ljubavne veze jer se Venera, uzvišena u Ribama, spojila sa Saturnom, planetom posvećenosti. Ovaj aspekt čini vašu vezu ne samo emocionalnom i strastvenom, već i dugotrajnom. Još danas, 25. marta, traje ovaj povoljan period.
Saturn je poput “lepka” u svakoj vezi. Potreban nam je i Saturn u sinastriji kako bi partneri ostali povezani i kako bi obe strane bile voljne da rastu i razvijaju se zajedno kroz godine. Iako Saturn može delovati hladno i strog, u Ribama donosi toplinu, optimizam i prilagodljivost, čineći svaki brak tokom ovog perioda zanimljivim. Uz Veneru, pruža dodatnu dozu romantike, strasti i optimizma svakoj vezi.

Od 7. do 22. maja

Kada se Venera u svom domu, u Biku, spoji sa Jupiterom, dolazi do izobilja, romantike i plodnosti.

Venera u Biku, svom vladajućem znaku, stvara plodno tlo za ljubav. Ovaj aspekt može doneti mnoge pozitivne promene jer Venera u ovom zemljanom znaku promoviše stabilnost.

Planeta u Biku uživa u lepoti sveta i ima metodičan pristup. Brakovi tokom ovog tranzita imaju umetničku, strastvenu i čarobnu dinamiku. Venera je razigrana i privlačna, a veza stvorena u ovom periodu raste s vremenom. S obzirom na to da je Venera u fiksnom znaku, odnos će biti teško promeniti ili prekinuti.

Od 3. do 5. juna

Ova dva dana juna Venera spaja Sunce, što je pravi trenutak za nove romantične početke. Ovaj očaravajući i svetao tranzit donosi lepotu, optimizam, nadu i mnogo jasnoće.

Partneri će dozvoliti jedno drugom da zablistaju jer niko neće želeti da bude glavni. Među njima u ovom periodu postoji osećaj lojalnosti i posvećenosti zbog ponosa koji gaje jedno za drugo. Ovo je zvezdani period i divan aspekt sve bračne karte.

Od 3. do 16. septembra

Ovih dana Venera je u Vagi, odnosno u još jednom znaku u kojem ova planeta dominira. Pored toga, i Mesec raste, što poamće da se stvori uravnoteženo, jednako i pošteno partnerstvo.

Venera u Vagi je dodatno i avanturistički nastrojena, a kako je u kući Vage odomažena, njeni veličanstveni kvaliteti dolaze do izražaja bez napora.

Imati ovaj aspekt u bračnoj karti promoviše stalnu avanturu, periode rasta i spremnost za komunikaciju. Venera se ovde stara da će partneri da se brinu jedni o drugima, da će da se vole i da uvek budu tu jedno za drugo. Ovo je tranzit koji vremenom može i da poboljšava brak, jer će u ovoj vezi ljubav pobediti sve.

Izvor:luftika.rs

Vezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *